2777
2789
عنوان

لباس عروس انقدر تنگه گزارشش دادم 🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 58 پست

با احترام هیچکدومو ندوستم

بگرد مدلای شیکتری هم هست

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
چه اعتماد بنفسی دارن این دوتا عروس با اون هیکل های بی ریختشون کاش اول با رژیم و باشگاه اشنا شن بعد ا ...

راستش موافقم 

این مدل لباسا به اندام هایی میاد که قشنگ باشه 🫠 به هر کسی نمیاد

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شونه دارم بهت میدم گریه کن خودمم گریه میکنم باهات البته🥹

اشکاتو پاک کن اینا همش بدله

الکی میگن🤧

میخوان دل ما رو بسوزونن

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
عزیزم من خودم لاغرم ولی حرفتون درست نیست.بعضی خانوما درشت هستن ژنتیکی ممکنه ناراحت شن

خب عزیزم اونی که درشته طبق فرم اندام خودش باید لباس انتخاب کنه من دقیقا یه عروس با اسکلت بندی درشت دیدم کلیپشو تو اینستا که برداشته بود مدل ماهی تن کرده بود قد بلندی هم تازه نداشت دقیقا همه تو کامنت ها نوشته بودن که ایکاش بهترین شب زندگیشو لباسی انتخاب کنه که حداقل واقعا بدرخشه نه که با یه انتخاب غلط فیلم و عکساشم بد بیفته حس خوبشم اطرافیان ازبین ببرن

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
پف سر شانه رو موندم باشه نباشه

عزیزم بستگی به مدل لباست داره 

مثلا عکس اول اصلا پف سرشانه براش اضافیه برعکس عکس دوم اگه پف نداشت خیلی ساده میشد

جنس پارچه هم ملاکه... چون خیلی از پارچه ها اصلا پف نمیگیره قشنگ. من خیاطی بلدم برای همین میگم

اگه اندامم درشت باشه پف زیبا نیست 

خیلی عوامل دخیله تا یه لباس برازنده بشه

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞
لحنت زشته ولی قبول دارم این لباس به درد اندام لاغر و کشیده میخوره

متوجه شدم لحنم سوتفاهم ایجاد کرده 

منظور من این بود طبق اندام لباس انتخاب کنی و اگر کسی اصرار داره حتما این مدل تن کنه خب یه ذره وزن کم کنه قشنگتره

متوجه شدم لحنم سوتفاهم ایجاد کرده منظور من این بود طبق اندام لباس انتخاب کنی و اگر کسی اصرار داره حت ...

اره دقیقا لباس باید به اندام طرف بشینه 

مثلا کسی که قدش کوتاه و شکم داره نباید مدل ماهی بپوشه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
اینجا دوس دارن خانما چاق باشن مجردا و متاهلا همه تو پر پسندن دیکه اهمیت نمیدن ک چی بهشون میاد چاق ...

چه عجیب

چون من هرکسی اطرافم بوده چه خانوم چه اقا خانوم ظریف و متناسب دوست دارن 

یه فرقی باید بین اندام یه ادم مجرد با متاهل باشهاین هیکلا دقیقا مثل کساییه که دوتا بچه اوردن

خب کسی ک دوتا بچه اورده هیکلش بهم ریخته ادم نیست؟کامنت بالایی شما رو نمیخونه ناراحت بشه؟! اینم این سایت ک اکثرا زنای بچه دارن

اشکاتو پاک کن اینا همش بدلهالکی میگن🤧میخوان دل ما رو بسوزونن

اره دقیقا🥲

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم