2777
2789
عنوان

دخترای بالای سی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 34 پست
والا اونایی هم که ازدواج کردن غرق در خوشبختی نیستن

بیان من خوشبختیامو بهشون بدم😒

۹۰ درصد متاهلا اگه میگن خوشبخت نیستن به خاطر توقعات و انتظارات بیجاشونه. 

خدا شاهد طرف خونه حسابی داره. شوهر خوب. ۳ تا ماشین دارن . شغل . رفاه. بازم ادا بدبختارو در میاره. خدا بزنه امثال اینارو. 

خوشبختی مگه چیه؟ یه ازدواج زیر ۲۵ سالگی. لباس عروس پوشیدن و برای یه شب ملکه زندگی خودت شدن. مستقل شدن. وارد فاز جدیدی از زندگی شدن‌ . مادر شدن.. داشتن فرزند سالم‌ .  مادر بزرگ شدن. زندگی ینی پستی و بلندی گذروندن...

و رزق و روزی که خدا به همه میرسونه‌ . اگه رزقت گشاد باشه مجرد باشی یا متاهل همونه. اگه تنگ باشه همونه. 

و اما تجرد یه چرخه تکراری جنون امیز . 

از اب زلال تر نداریم اگه بمونه میگنده. زندگی من به عنوان پیر دختر گندیده. هیچ ذوق انگیزه و شوقی نیست که نیست. 

لطفا کسی نظر مخالف داره ریپ نزنه‌ این زندگی منه و نظرم اینه. تمام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=361834531]الان شرایط کلا سخت شده ولی [خداوند برای همه انسانهایی که خلق کرده یک جفت هم آفریده هم جفت دارن الان من دقیقا امروز 20ازدواج کردم به قرآن با یک انگشتر اون موقع 19هزار تومانی بدون مجلس بدون لباس عروس رفتم تو اتاق 9متری مادر شوهرم نشستم هیچ کس این کارو نمیکنه اونم تو شهر غریب الان همه از ازدواج میترسم من الان پسر 18سالشه میگه مامان من ازدواج نمیکنم تا یه زنی مثل تو پیدا کنم گفتم چشم بشین تا پیدا شه

بیان من خوشبختیامو بهشون بدم😒۹۰ درصد متاهلا اگه میگن خوشبخت نیستن به خاطر توقعات و انتظارات بیجاشون ...

بچه هاتو رو‌خدا بهم نخنید باورتون میشه خ الان تو یه اتاق 25متری با بخاری برقی ونفت زندگی میکنم چون بدون مجوز ساختیم بهمون گاز نمیدن انگار من توی دهه 60زندگی میکنم فقط فقط هم به عشق پسرم زندگی میکنم 

بچه هاتو رو‌خدا بهم نخنید باورتون میشه خ الان تو یه اتاق 25متری با بخاری برقی ونفت زندگی میکنم چون ب ...

چرا بخندیم ؟ بهت افتخارم میکنیم 

الهی گره کارتون باز بشه و زندگیتون پر برکت بشه. 

بخدا قسم انگیزه ادمو هول میده رو به جلو.‌

من انگیزه ندارم و خشکیدم تو زندگیم. کاش خدا خودش رحمم کنه‌ .