2777
2789
عنوان

زنداداشم بهم تهمت روابط خارج از عرف زده

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 30 پست

ترمزش رو بکش کسی که انقدر بی پرواست یهو میره میگه غیر شوهرش با کس دیگم بوده، الانم با کسی هست. شوهرت از ارتباط خودش با تو خبر داره، چیز دیگه بگه که نمیدونه. بذر شک و بددلی میفته تو زندگیتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترمزش رو بکش کسی که انقدر بی پرواست یهو میره میگه غیر شوهرش با کس دیگم بوده، الانم با کسی هست. شوهرت ...

حتی روم نمیشه به شوهرم بگم همچین زباله ای تو خانواده ام هست و همچین غلطی راجع بهم کرده. 

داداش که نیست مترسکه! اینقدر به درد نخور و بی حاصیت بود که ما قیدش رو زدیم. زنش که از همه چی ناراحت ...

وای تصورش کردم، 

در و تخته باهم جور شدن

عزیزم شما هم مثل خودشون باشید.، هرچند دیگه آبرو نمیمونه

متنفرم از مردای خاله زنک، بازم شاید بتونی زن رو‌حالی کنی ، وای از اون موقعی که مرد نفهمه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

وای تصورش کردم، در و تخته باهم جور شدنعزیزم شما هم مثل خودشون باشید.، هرچند دیگه آبرو نمیمونهمتنفرم ...

دقیقا یادمه خواهرم می گفت مشکل خانواده ما اینه که مردش خاله زنکه. زن اگه خاله زنک باشه چاره داره ولی مرد خاله زنک آفته!

داداش کجا بوده. سیب زمینیه! بفهمه زنش اینجوری گفته بازم طرف زنش رو می گیره.

مهره مار داره زنش؟ 

مطمئنی برادر تنی هستش؟ 

البته ببخشیدا اینجوری گفتم، بخدا میریزم بهم 😔

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بنظر من حالا که شما قطع رابطه هستین و چیزی برای از دست دادن نداری پاشو با همسرت برو خونه ش و بهش بگو این چه گوهی بود خوردی و چند تا سیلی بزن تو صورتش و موهاش و بکش و پاشین بیاین خونتون . شوهرتم حسابی تهدیدش کنه و هر چی هم ازش میدونین به داداش بی غیرتت بگو و برگردین خونه . یبار برای همیشه این فتنه رو خاموش کنین 

دقیقا یادمه خواهرم می گفت مشکل خانواده ما اینه که مردش خاله زنکه. زن اگه خاله زنک باشه چاره داره ولی ...

دقیقا حقیقت رو گفته 

خدا کمکتون کنه

خب اگر شوهرت انقدر بیخبره که خطر بیشتره که حرف نامربوطی بزنه و اونم باور کنه

نه شوهرم خودش می دونه من چجور دختری بودم. شوهرم همکارم بود شناخت کامل ازم داره. اینقد من سرسنگین رفتار می کردم که برای خواستگاری روش نشد خودش پا پیش بذاره. با همکار سن بالامون صحبت کرد اون اومد مطرح کرد.

بنظر من حالا که شما قطع رابطه هستین و چیزی برای از دست دادن نداری پاشو با همسرت برو خونه ش و بهش بگو ...

فقط اونجا که گفتی موهاشو‌بکش😂😂😂👏🏼👏🏼

نه شوهرم خودش می دونه من چجور دختری بودم. شوهرم همکارم بود شناخت کامل ازم داره. اینقد من سرسنگین رفت ...

خب خدا رو شکر

ولی من باشم کسی پشت سرم چنین غلطی کنه ولش نمیکنم تا ادامه بده. سر آبرو و اعتبار خانوادگیم با احدی شوخی ندارم

آره بابا یه دسته ام از موهای سلیطه رو بکنه با خودش بیاره دلش خنک شه 😂😂😅

هیچی دیگه 🤭😂

چیکارش کنه اون 

اااههههه عوووق😂😂😂