2777
2789
عنوان

تجربه خوندن سوره بقره یا پخش صوتش تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 30 پست
اره خیلی اعتقاد دارم انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده

فداتشم عزیزم🎀🌷

ان شاءالله صاحب قرآن همیشه نگهدارت باشع💚🤲🏻

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرعتشون گذاشتم رو ۱و۵ تو چی؟از فردا میخوام سوره واقعه و آیت الکرسی اینا که کوتاهن پخش کنم یه صفحه قر ...

تند خوانی دیگه سریع تر از این نمیشه روزهای اول برات خیلی طولانیه کم کم عادی میشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اره تابستون خیلی اوکی ام ولی پاییز خیلی بهم میریزمگرمیجاتم بدتر میل جنسیمو بیشتر میکنه

متعادل بخور پس.به طبیعت هم برو. کنار همون قرآن گوش کردن

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
سوره کوتاه تر گوش بدم بنظرت؟

برای سنگینی فقط سوره بقره من شنیدم خونه 

البته کلی سرایت داره من حوصله انجام دادنش ندارم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
چرا؟؟؟؟؟؟

منم نمی دونستم چله گرفتن مشکل داره تا اینکه چله ی بقره رو گرفتم ب معنای واقعی زندگیم ریخت بهم ، هم مریض شدم ( جسمی) هم روحی هم تو خواب اذیت می شدم، کلا تو عمرم چله ی سوره های مختلف زیاد گرفته بودم ولی جواب نمی دیذم این آخری ک بقره بود هم ک تیر خلاص بود، پیش چند تا مشاور مذهبی رفتم دو ماه پیش ی آقایی ک خودش استاد هست و چند تا هم استاد داره گفت اصلا چهل روز پشت هم حتی ذکر صلوات نفرستید اون ۴۰ روز رو تو دو ماه بفرستید چله نشینی نکنید چون هر ذکر و سوره ای موکل داره وقتی چهله می گیزی موکلش سعی در ارتباط با شماست ی کانالی باز می شه شما ظرفیت و اذن استاد نداری ارتباط ایجاد نمی شه اون کانال هم باز می مونه باعث می شه موجودات غیر ارگانیک از همون کانال بهت بچسبه، والا اصلا تو عمرم نشنیده بودم فقط زیارت عاشورای حق شناس چون اذن استاد داره چله ی متصل داره بقیه رو گفتن غیر متصل بخونید مثلا ۴۰ تا یس رو تو دو ماه بخونید 

بیشتر از یکساعته گذاشتم تموم نمیشهتجربه داشتی از واقعه و چهار قل

من صوتشو دارم زیر یکساعته

خواستید تلگرام میفرستم

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
نشنیده بودمتو دوماه ینی چ جوریه

مثلا ۴۰ تا می گی می خونم ۴۰ تا رو سه روز بخون دو روز نخون تو ایام عذر شرعی اصلا نخون ، اینکه ۴۰ تا رو تو ۶۰ روز بخونی ن ۴۰ روز ، متصل نشه ک چهله نشین بشی متوجه شدی؟