2777
2789
عنوان

شوهرم بم گفت تو ولخرجی

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 23 پست

چون قبلا از این خرجا میزدی و انجام نمیدادی؛ الان به چشمش اومده 

مگرنه زیاد نیستن

به نظرم هر از گاهی یه خرج خاص واسه خودت بکن، مثلا یه کفش چرم؛ لایت یا رنگ مو؛ پاکسازی پوست و .... یه چیزی مختص خودت. البته نه اینکه هر روز باشه؛ چند ماهی یکبار...

تا متوجه بشه که یه سری هزینه ها توی زندگی عادیه.

و فکر نکنه یه تاکسی ولخرجیه...

ماشین رو خودش میبره سرکار دوستم نداره میگه تو هرچی درمیارم خرج میکنی

بگو حالا فکر کردی با پس انداز پول تاکسی میتونی دنیا رو فتح کنی؟؟

پول تاکسی رو از فروردین ماه تا اسفند جمع میکردی واسه شب عید سال بعدت میتونستی یه پیت روغن بخری

والا 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنهای بسازاین حرف ازشوه میشنونن اونهایکه هرروز ناخن وکاشن مژه ولیفت ابرو وپاکسازی اینجا واونجاکه میر ...

😔رفت توقیافه دیشب بهش گفتم راستی ظهر داداشت زنگ زد چکارت داشت گفت یادم نیست از سرکار ک میاد میره حمام بعدم میره ی ساعت تو دستشویی بعد میاد شام میخوره میره تواتاق میخابه!ی کلمه حرفم نمیزنه تا میایم حرفی بزنیم بحثمون میشه اصلا نمیدونم چه مرگشه😔شاید دلشو زدم خسته شده ازدستم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
چون قبلا از این خرجا میزدی و انجام نمیدادی؛ الان به چشمش اومده مگرنه زیاد نیستنبه نظرم هر از گاهی یه ...

خواهر درامدش بزور کفاف زندگیمونو میده خرجای خاص ک کلا تعطیل🥺

بگو حالا فکر کردی با پس انداز پول تاکسی میتونی دنیا رو فتح کنی؟؟پول تاکسی رو از فروردین ماه تا اسفند ...

اره بخدا گرونن چیزا مگه تقصیرماست جوری رفتار میکنه ک حس سربار بودن دارم اصلا دوست ندارم کنارش  غذابخورم شبایی ک نمیاد ارامش دارم پسرمم گفت کاش بابا همش بره سرکاروقتی نیس خوش میگذره😔

میدونم خیلی سختهخیلی خیلی سختهولی به نظرم هر طور شده تحت هر شرایطی یه مقدار پس انداز کنین

تلاش میکنم اما....چی بگم خدا بزرگه