کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅ وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اووو زیاااد پیش اومده واسم مخصوصا فامیل شوهرم چون همگی پرحرفن و صداشونم بلنددد ...یسریا هدفشون اینه ک اگ طرف خجالتیه یخش آب شه و تو بحث شرکت کنه بعضیام مرض دارن میخوان بگن تو کمحرف و آروم و منزوی و فلانی....
کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅ وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
یعنی اگه یکی به خودت همچین حرفی بزنه ناراحت نمیشی؟؟عکسالعملت چیه؟
خب وقتی در جمع عمومی فقط یک نفر ساکت باشه طبیعیه که جلب توجه کنه. من هم اگر اون آدم باشم یا خجالتی هستم و توان برقراری ارتباط ندارم و از این که مستقیم مخاطب باشم استفاده می کنم و سر صحبت رو باز می کنم یا با یه لبخند به سکوت خودخواسته یا از سر ناتوانی خودم ادامه می دم
به هر حال اون حرف رو حرف نامربوطی که باعث ناراحتی باشه نمی بینم
منم همینطورمولی احساس میکنم بقیه حرفشون خیلی زشته وقتی بهم چیزی میگن عرق سرد میکنم تنگی نفس و سرگیجه ...
منم اولا خیلی ناراحت میشدم وقتی کسی اینطوری میگفت از خجالت اب میشدم الان برام مهم نیست قرار نیست برای حرف مردم خودمو تغییر بدم وقتی اینطوری راحت ترم