2777
2789

آمارها میگه مادرا در کشورهایی مثل ترکیه، برزیل و.. بیشتر سزارین می‌کنن و کشور‌هایی مثل نروژ، ژاپن و آمریکا و.. بیشتر طبیعی....‌‌........

ایران هم که آمار سزارین سه برابر استاندارد جهانیه......

به نظرتون چرا انقدر آمار سزارین توی ایران بالاست؟......

وقتی یک ماما، مامان میشه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعی خیلی بهتره و تمام کشور های پیشرفته طبیعیه 

نمیدونم احتمالا ترس طبیعی بیشتره 

اخه بقیه کشور ها اصلا اجازه سزارین نمیدن و کزینه ای جز طبیعی ندارن

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

چون فضای کشور ما برای زایمان طبیعی مناسب نیست. رسیدگی و ورزش و تغذیه خوب و امکانات

دقیقا همینه 

توی کشور های دیگه دوتا پرستار و ماما ۴۸ ساعت همراه مادر هستن 

اینجا یک دست نمیکشن به سرت 

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

منم باردارم و اتفاقا الآن داشتم به زایمان طبیعی یا سزارین فکر میکردم . 

این ذهنیت هست که تو زایمان سزارین دردی رو مادر حس نمیکنه و بعداز زایمان فقط مراقبت از زخمه .

ولی تو طبیعی باید یه درد وحشتناک رو تحمل کرد .

ولی به نظرم هر دو روش زایمان یکسری مزایا و یکسری معایب دارن .