2777
2789
عنوان

مامانا نوزاد با خواب سبک

24 بازدید | 4 پست

پسر 58روزم 5دقیقه به 5دقیقه بیدار میشه یه قلپ شیر میخوره غرغر میکنه باز می‌خوابه این باعث می شود منم تا صبح بشینم روزم نخوابم خونه مادرمم زندگیم مختل شده 

کولیک داره 

رفلاکس من میگم داره ولی دکتر میگه نداره 

هی گفتن اینجا دکتر مقدادی ببر 

ویزیت گرفتم یه شربت داد بی بی اسلیپ اونم روش نوشته بالای 3ماه باید بدین 

الانم هرچی زنگ میزنم از خدا بی خبرا جواب نمیدن 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

تو رو قرآن دلداریم بدین کی تموم میشه این نق و کولیک والا میگن مادری شیرینه بچه شیرینه من تو این 58روز جز زجر و عذاب چیزی ندیدم 

نخواستم بهشت رو که زیر پام باشه 

خدا چرا صدام رو نمیشنوه 

خالم بده 

شبا تا صبح بیدارم 

سونو، آزمایش، ختنه 

هر دارویی که بتونه کمک کنه هیچی به هیچی 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

چه دکتری گفته رفلاکس نداره

دلیل خواب سبک عموما رفلاکسه

اما قبل ۳ماه هم دارو نمیدن برا رفلاکس مگه بچه از شیر خوردن بیفته

کلا تجربه من حذف لبنیات ادویه جات پرتقال نارنگی و خیلی عذاهای بیرون از رژیم عذایی هست مقداری کمتر بچه اذیت میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه دکتری گفته رفلاکس ندارهدلیل خواب سبک عموما رفلاکسهاما قبل ۳ماه هم دارو نمیدن برا رفلاکس مگه بچه ا ...

بچه ام شیر خشکی هست 

شیر خشک هم کامفورت میخوره 

میگن وزن میگیزه، بالا نمیاره، دفع هم داره 

دارو نمیدیم من چیکار کنم 

تا کی باید عذاب بکشم با این بچه 

خسته شدم 

بچه ام شیر خشکی هست شیر خشک هم کامفورت میخوره میگن وزن میگیزه، بالا نمیاره، دفع هم داره دارو نمیدیم ...

شیرخشک مخصوص رفلاکس هم هست

لزومی به بالا آوردن نیست ترش کنن شیر برگرده تو گلو بیدار میشن

البته کولیت هم اگه داره اذیت میشه بچه

میدونم سخته میگذره اما