2777
2789
عنوان

بیاین کل خرجایی که تو آبان کردم ایناست عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 36 پست

زندگی روزندگی کن  خوش بگذرون یه گوشه چشمی هم به پس انداز داشته باش عمرهمینروزایی هست که میگذره  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من طلا زیاد دارم بالای ۵۰۰ گرم هیچی هم نمی‌دازم حتی حلقمو ولی هرچی طلا بخری کمه عزیزمالان ۳۰ تومن د ...

خدا بیشتر کنه برات عزیز.نمیدونم من هنوز تکلیفم با زندگی خودم معلوم نیست.خودم خیلی اهل پس اندازم ولی وقتی میبینم شوهرم سرمایه اش خوبه یه حسی بهم میگه دیگه بیشتر از این جمع کنیم چیکار.آدم از فردای خودش خبر نداره.پس کی وقت زندگیع.نمیدونم بازم سبک زندگیا متفاوته منم هنوز تکلیفم با خودم معلوم نیست

خدا بیشتر کنه برات عزیز.نمیدونم من هنوز تکلیفم با زندگی خودم معلوم نیست.خودم خیلی اهل پس اندازم ولی ...

عزیزم تا ۷ _۸ سال اول زندگیتون جمع کنید

بعد تا میتونی راحت خرج کن

الانم از خودت نزن ها

جنس خوب بخر ولی هر سال نخر

مثلا بوت چرم بخر چند سال بپوش

موفق باشی😘

خدا بیشتر کنه برات عزیز.نمیدونم من هنوز تکلیفم با زندگی خودم معلوم نیست.خودم خیلی اهل پس اندازم ولی ...

اتفاقا کار خیلی خوبی می‌کنی ...

آدم اصلا از فردای خودش خبر نداره 

خدا رو شکر وقتی رفاه نسبی دارید چرا باید لذت نبرید با اسراف مخالفم ولی با مال اندوزی هم همین طور ...

فک کن دو کیلو طلا داری وقتی جوونی نکردی تو میانسالی هیچ لذتی از داشتن طلاهات نمی‌بری هیچ بلکه افسوس عمر گذشته ت رو هم میخوری ...

همه چی به اندازه ش خوبه 

🌺🌼خوشا صبری که پایانش تو باشی🌺🌼