2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد سه ماهه

55 بازدید | 21 پست

من هرکاری کردم، بچه ام یبوست داره خوب نمیشه ،شیرخشک میخوره، شکمشو چرب کردم، ترنجبین بش دادم، داخل مقعدش وازلین کردم، شیرشو رقیق کردم ولی فایده نداشته، همش در حال غرزدن و زورزدنه

توروخدا بگین چیکار کنم؟؟؟؟ 

شیرخشک ببلاک کامفورت بده. پسر منم با بقیه شیرخشکا یبوست میگیره

فقط 40 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه شله وسبز تیره

خب اون یبوست نیست. سبز تیره بودنش نگران کننده‌ست. زوری که میزنه احتمالا به خاطر دلپیچه‌ست. به شیرخشکش حساسیت داره. لازم نیست شیرخشک رو رقیق کنی بچه ضعیف میشه. شیرخشکش رو عوض کن. اپتامیل به اکثر بچه ها میسازه. امتحان کن.

تمام شیرخشکا را امتحان کردم فایده نداره، نان کامفورت، ببلاک کامفورت، گیگوز، آپتامیل

امکان نداره کامفورت شیر تجزیه شده س دیگه یبوست نمیشه، حداقل باید دو روز بدی که بفهمی بهش میسازه یا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه شله وسبز تیره

خب عزیز این دیگه یبوست نیست. اگه زور میزنه فقط بخاطر کولیک هست قطره کولیکز یا گریپ میکسچر بده. مدفوع سبز هم بخاطر شیرخشکه که بهش نمیسازه، فقط آپتامیل ساده بده ببین میسازع یانه. به هیچ وجه نوع رژیمی یا انواع دیگه آپتامیل رو نده فقط ساده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه سه روز ی باره، امتحان کردم آپتامیل پپتی جونیور

سه روز یه بار رو میگی یبوست؟😐 بچه من شیر خودمو میخوره ۴ماهشه هفته ای یه بار مدفوع داره. یبوست نوزاد وقتیه که مدفوع خشک باشه.

تا ۱۰ روز هم مدفوع نکنه اشکال نداره. جذبشون تو یه دوره ای بالا میره. بچه من از دو ماه و نیم تا الان که ۴ماهشه این شکلیه. به دکتر هم گفتم گفت چون بی قراری نداره و مدفوعش خردلی و شله مشکلی نیست. شما برای رنگش یه دکتر ببر.