2777
2789
عنوان

جدی به طلسم و جادو اعتقاد دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 64 پست
من خودم بچه دار نشدم ولی تا الان برای کسی دعا نگرفتم

ن عزیزم دور از جون شما من میگم مثلا انقد ک اینا اهل دعا نویسی بودن نحسی گرفتشون برا شما ک خواست و تقدسر خود خداست هر وقت خودش لازم دونست میده نگران نباش 

اون ک سرطان گرفت هم بازم نمیشه گفت چون دعا نویسی کردا اما اگر بجای سفت و سخت چسبیدن ب این ک شوهرشو بزور نگه داره با طلسم واگذار میکرد ب خدا شاید اونموقع طلاقشو میگرفت اما با کسی ازدواج میکرد ک موقع بیماریش رهاش نمیکرد یا حداقل غصه هرز پریدن و بیخیالی شوهرشو زمان بیماریش نمیخورد حرفم اینه بزور طلسم چیزیو نخاید شاید بصلاحتون نیست

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

ن بخدا نمیخنده عکس پسره رو ببینم

درخواست بده آیدی تلمو بفرستم برات بفرستم 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن عزیزم دور از جون شما من میگم مثلا انقد ک اینا اهل دعا نویسی بودن نحسی گرفتشون برا شما ک خواست و تق ...

ممنون گلم 

بله کاملا درست میگین نباید چیزی و به زور از خدا بخواهیم چه بسا خدا خودش صلاح بر دادن یا ندادن داره

اینم حرفیه گفتین در جای خود بسی زیبا 

که گفتین اگه در وقت خودش طلاق میگرفت الان شاید با یه نفر درست ازدواج کرده بود