2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب زیر بغلمو مسخره کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 45 پست

مسخره کردن کار خوبی نیست

هیچ کس تو دنیا کامل نیست هرکسی حالا چه ظاهری چه اخلاقی نقص هایی همه دارن

چه خوب مهربونانه بگیم و طرف مقابل هم سعی کنه تا جایی ک میشه اون نقص بر طرف کنه

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
مسخره کردن کار خوبی نیستهیچ کس تو دنیا کامل نیست هرکسی حالا چه ظاهری چه اخلاقی نقص هایی همه دارنچه خ ...

پول داشت میرفتم باشگاه تغذیمو درست میکردم اینطوری هم زبونش دراز نمیشد

مادر سه فرزندم دوتا پسر یه دختر. تااینجای زندگی خوشیام ناچیز بود غمام فراوون. بگذره ببینیم چی میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انگار بچس چن سالشع

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
شل مغزن دیگه زنای اطراف خودشون و با اونی که کارش اینه شب تا صب به خودش برسه و از راه دیده شدن درآمد ...

نخاستم برینم بهش. خاستم مثلا انتقاد پذیر باشم 

مادر سه فرزندم دوتا پسر یه دختر. تااینجای زندگی خوشیام ناچیز بود غمام فراوون. بگذره ببینیم چی میشه

40

ای خدای من 

اینا تا ۴۰ سالگی اینطوری شل مغز میمونن 😑😑ببخشید اسی نا امیدم از هر چی مرده 

بهش بگو همینم ک هستم میخواستی منو نگیری بیخیال باش بیخیال مث خودشون تا بسوزه

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
ای خدای من اینا تا ۴۰ سالگی اینطوری شل مغز میمونن 😑😑ببخشید اسی نا امیدم از هر چی مرده بهش بگو همین ...

مگ بیس سال پیش این بودم سه تا زاییدم ولی خودمم واقعا بدم میاد چاقم نیستم نمیدونم چرا انقد شله پوستم🥹🥹

یبارم یادمه دلشتیم دعوا میکردیم کلا داشتیم همدیگرو تخریب میکردیم گفت تو چی زیربغلت شبیه پیرزناست این ...

توام باید بهش میگفتی حتما با پیرزنا بودی که میدونی شله یا نه😐 همچین باید بر ینی بهش خفه شه دیگه

توام باید بهش میگفتی حتما با پیرزنا بودی که میدونی شله یا نه😐 همچین باید بر ینی بهش خفه شه دیگه

اره کاش میگفتم 

اینطوری بد بختم دیگه اون لحظه چیزی نمیگم بعد هی میگم کاش حالشو میگرفتم

باید میریدی زیادم ملاحضه کنی دُر ورش میداره

اره مخصوصا اینکه میدونمم سالای پیش بهم خیانت کرده.  یکی طلبش چنروز که بگذرع میدونمم چطوری مسخرش کنم

من اگه اینجوری باهام حرف بزنه اصلا جوابشو نمی‌دن

داشت با خنده میگفت منم خندیدم مثلا با جنبم