2777
2789
عنوان

چهار روزه با مامانم قهر سنگین کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 22 پست
نه عزیزم حق داری فدات شم.ولی خودتو جوری نشون بده که پذیرای این هستی ، از دلت در بیارن.

اصلا اهل دلجویی نیستن گلم 

کلا خانواده خوبی ندارم از بچگی دوست داشته نشدم از طرفشون 

همشم گفتن پسر نشدی پسر نشدی 

داداشم مادرمو کتک می‌زنه باز مامانم جونش در میره براش چون پسره !

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
واقعا مادرتون باید اصلاح بشه با فحش های رکیک و زشتی به شما میزنه.. نمیتونی بری شهر دیگه خودت کدوم شه ...

نه نمیتونم شرایطش رو ندارم استان فارسم 

نه اجازه میدن بهم نه کسی حمایتم میکنه نه خرجی دارم 

خسته شدم از این وضعیت 

ازدواج هم مامانم خواستگارامو میپرونه یا سرخود رد میکنه ولی خواستگارای خوبی دارم ...

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس کم کم مدارا کن درس بخون یک دانشگاه و رشته خوب قبول شی و بری‌.

با این وضعیت درس خوندنم فکر نمیکنم 

خیلی تنبلی میکنم خیلی 

همش ناراحتم اعصابم بهم میریزه سراغ درسامم نمیرم

با این وضعیت درس خوندنم فکر نمیکنم خیلی تنبلی میکنم خیلی همش ناراحتم اعصابم بهم میریزه سراغ درسامم ن ...

برنامه ریزی کن فکر هیچی هم نکن. 

بدون که یه رشته خوب تو یه دانشگاه خوب قبول شی آینده ت ساخته ست. حتی ممکنه از ایران بری ،یه کشور جدید و یک زندگی جدیدتر.

برنامه ریزی کن فکر هیچی هم نکن. بدون که یه رشته خوب تو یه دانشگاه خوب قبول شی آینده ت ساخته ست. حتی ...

کاش بشه 

اگر ازشون دور میشدم خیلی خوب میشد هم یا اعصاب اروم درس میخوندم 

هم مطمئنم یه رشته خوب قبول میشدم

نه نمیتونم شرایطش رو ندارم استان فارسم نه اجازه میدن بهم نه کسی حمایتم میکنه نه خرجی دارم خسته شدم ا ...

آخی عزیزم گفتم اگه همشهریم باشی با هم بریم بیرون ولی من فارس نیستم ایشالله خدا بهترین ها رو سر راهت قرار بده از خدا میخوام بهترین ها نصیبت بشه ولی نگران نباش دیگه بیشتر از 5 یا 6 سال که قرار نیست تو اون خونه بمونی ایشالله نجات پیدا میکنی کاش ماها که خانواده ی تاکسیک و سمی داریم زودتر نجات پیدا کنیم 

آخی عزیزم گفتم اگه همشهریم باشی با هم بریم بیرون ولی من فارس نیستم ایشالله خدا بهترین ها رو سر راهت ...

فدای محبت و معرفتت عزیزم ممنونم 

ان شاالله خدا از دهنت بشنوه