2777
2789
عنوان

خب اگه شما تو این شرایط قرار بگیرین چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 23 پست
سنت کمه پس هنوز وقت زیاد داری خداروشکراما پزشکی بدرد نمیخوره یعنی جز جایگاه چیز دیگه ندارهباز پیراها ...

شما خودتون پزشک یا دانشجو این رشته هستین...؟

چرا میگید بدرد نمیخوره...؟

من خوشم از بیمارستان راستش نمیاد اما بخاطر دارمد و پرستیژ میگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر توانایی قبولی تو رشته دندانپزشکیو داری حتما اول برو سراغ اون ولی اگر نمیتونی برو دنبال کارای پول ...

خب مسأله اینه که هردو هم دندون هم کار مورد علاقم درامد خیلی بالایی دارن حتی اون کار به مراتب بالاتر از دوندن.....

و اینکه من هوش خوبی دارم....

اما خب یکم میترسم میگم ریسک کنم وقتم میره .....

ولی اگه موفق بشم اصلا دندون در مقابل اون ۱۰ به ۱۰۰

شما خودتون پزشک یا دانشجو این رشته هستین...؟چرا میگید بدرد نمیخوره...؟من خوشم از بیمارستان راستش نمی ...

نه اتفاقا منم کنکوریم

یه دانشجو پزشکی داریم ک میخواد انصراف بده 

پیراها راضی ترن درسای سبک تر میخونن درامدشونم بازم کمه اما بیشتر با زحمتشون همخونی داره

خوشت نمیاد از بیمارستان برو سمت رشته هایی که فضاشون متفاوت تره حالا بینایی سنجی مثلا هم رشته خوبیه هم خون و خونریزی نداره 

اما قبولیش با پزشکی خیلی فاصله نداره مثلا رتبه ۳ هزار اینطورا میخواد

الان با وجود این موج تنفری ک از پزشکا راه انداختن بنظرم بازم پزشکی سطح بالایی داره اما درامد نه

مگر اینکه تخصص بخونی اونم کی حوصلش میکشه تا ۴۰ سالگی درس بخونه 

بنظرم بدرد من که نمیخوره مثلا بدرد کسی میخوره که عاشقشه

منم مثل تو دنبال یه رشته ایم ک درامد و جایگاه خوبی داشته باشه علاقه چندانی ندارم 

نه اتفاقا منم کنکوریمیه دانشجو پزشکی داریم ک میخواد انصراف بده پیراها راضی ترن درسای سبک تر میخونن د ...

چرا میخواد انصراف بده...

میتونه بعد عمومیش بره تو کار زیبایی درامد خیلی بالایی دارن حتی بیشتر از دندون و تخصصی و....

چرا میخواد انصراف بده...میتونه بعد عمومیش بره تو کار زیبایی درامد خیلی بالایی دارن حتی بیشتر از دندو ...

میگه دیگه نمیکشم و با رویاهام فرق میکرد

مام باهاش صحبت میکنیم که حیفه انصراف بدی لاقل راهتو ادامه بده

خانوادشم پولدار بودن اما نزاشتن بره دنبال علاقش هی تو سرش خوندن برو تجربی و کلیم خرجش کردن کم کم خودشم علاقه مند شد که پزشکی قبول بشه الان میگه پشیمونم 

من دبیریم خیلی دوست دارم گرچه درامد چندانی نداره اما وقت ازاد داره برای شغل دوم 

خب مسأله اینه که هردو هم دندون هم کار مورد علاقم درامد خیلی بالایی دارن حتی اون کار به مراتب بالاتر ...

اون کار مدنظرت چیه؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!