2777
2789
خب شما آذری ایران هستین. وقتی ترکی میگه منظور کشور ترکیه هس

هرچیه معنی خوبی داره ولی تلفظش اصلا خوب نیس بازم انتخاب با شماس..

تو الان تو گذشته‌ی آیندتی..پس جایی برای پشیمونی نزار🤌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکم سوادتو ببر بالا فداتشم

به نظرات دیگران دقت کن هیچ کس نگفت قشنگه 

حالا شما بذار امارا 

امیدوارم بچتون بزرگ بشه تو مدرسه سر به سرش  نذارن 

ما که بخیل نیستیم خانمی 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
آدم یاد ریاضی و آمار میوفته خیلی بده

خب ما در زبان فارسی هزاران کلمه مشابه بهم داریم. قرار نیس چون این اسمش شبیه آمار و ام ارای هس مسخره کنید

ای خداااااااااااااااا از دست این بنده‌هات کجا فرار کنم؟ 

این اسم رو نشنیدم تا حالا اما اسم خواهرشوهرم یه چیزی تو همین مایه ها ست.

معنیش چیه؟؟

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

فک کردم میگی آمار هاخوب نیست بنظرم

چند روز یکی تاپیک زد میخام اسم دخترمو بزارم حاندوم 

شما چی میاد تو ذهنت با شنیدنش؟

مامانها عجیب شدن 

دوقلو سه قلو میخوان پشت هم‌بچه میارن 

اسمای عجیب میزارن  سنتی صنعتیو با هم قاطی میکنن 

قبلا میزاشتن فاطمه صغری و بی بی فاطمه الان فاطمه نورا 

شدن عین زنهای دو سه قرن قبل 

خب ما در زبان فارسی هزاران کلمه مشابه بهم داریم. قرار نیس چون این اسمش شبیه آمار و ام ارای هس مسخره ...

من مسخره نکردم فقط گفتم شبیه آمار هست پس عزیزم چرا نظر میپرسی؟ خب بزار هر چی دوس داری 

چند روز یکی تاپیک زد میخام اسم دخترمو بزارم حاندوم شما چی میاد تو ذهنت با شنیدنش؟مامانها عجیب شدن دو ...

خدایا هی داره بدتر میشه پس اسم آنالی رو چی میگین

متاسفانه فقط تو فکر خاص بودن اسم بچشون هستن بعضیا اینجور اسما واقعا تو جامعه مسخره میشه بچه ممکنه به مشکلات روحی بخوره خیلی گناه داره

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏

اسم گداشتن دو تا مبحث داره 

یکی پدر و‌مادر خوششون بیاد 

یکی بچه در آینده با این اسم راحت و راضی باشه 

به بخش دوم اصلا توجه ای نمیشه 

ما که با دور و بری هامونم‌نمیدونیم‌ چند چندیم 

دیگه کیو چی صدا بزنیم 

از بس همه از اسمشون ناراضی بودن و عوضش کردن 

خدایا هی داره بدتر میشه پس اسم آنالی رو چی میگینمتاسفانه فقط تو فکر خاص بودن اسم بچشون هستن بعضیا ای ...

خاص داریم‌تا خاص اخه 

شکر خدا مامان دهه هشتادی نداریم دور و برمون ولی بخدا این مامانهای دهه هفتادی خیلی پیچیده شدن 

چند روز یکی تاپیک زد میخام اسم دخترمو بزارم حاندوم شما چی میاد تو ذهنت با شنیدنش؟مامانها عجیب شدن دو ...

نمیدونم عقلشون کجا رفته 

خب قبول کن اسم مسخره و به درد نخوره 

انگار به مقدساتشون توهین کردیم اتفاقا باید اینطور آدمارو راهنمایی نکرد که بچشون بشه مسخره خاص و عام 

نگاه کن همین استارتر چه گاردی گرفته خب بزار آمار و ریاضیات تو که اینقدر تعصب داری