2777
2789

سونو گرافی مامانم دیدم هایپو اکو  میکروکاسیفیکیشن تیروئید داره کسی داشته ؟ از امروز ک خوندم راجبش میگن بد نیم و خوش خیم داره دارم میمیرم از بغض رفته سونو تروخدا دعاش کنین     

عزیزم همین جوری فکر بد به دلت راه نده فداتشم 

مگه دکتری که برا خودت میدوزی و میبافی؟ هر چی هم تو گوگل هست دروغه الان من علائمی که دارم رو بزنم میاره سرطان پس خواهشا به هیچی جز حرف دکتر اکتفا نکنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم همین جوری فکر بد به دلت راه نده فداتشم مگه دکتری که برا خودت میدوزی و میبافی؟ هر چی هم تو گوگل ...

دکتر گفته چیز خوبی نیس دو سال گذشته عمل ها و مشکلات سختی داشته نمی‌خوام مامانم سختی رو دوباره ببینه آخه من جز اون و پدرم واقعا هیچ حامی ندارم همه خانواده شون تا ازدواج نوه هاشون سالم و زنده هستن و خوشبختی بچه هامون میبینن   

ممنونم براش دعا کنین حس غریبی دارم میترسم

من فقط می دونم یکی از بلاگرا همین تیرویید بدخیمو داشت سرطان تیرویید ودرمان شد ولی خیلیم حالش خوب ،سرطان تیرویید جزو خوش خیم ترین بیماریهاست که درمان پذیره