2777
2789
عنوان

تجربیات مثبت سرطان

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه اشنایی بود تازه ازدواج کرد با پول حقوقش جهیزیه خرید قسطی اخراج شد بعد از چند ماه فهمید سرطان هم داره از نوع بد دکتر گفت بیشتر از 6 ماه زنده نیستی پاشد رفت مشهد جهزیه رو فروخت درمون کرد بعد از چند سال شنیدم حالش خیلی بهتره تو شرایطت ازون بدتر نیست بجنگ برای زندگی منکه ندیدمش ولی به نظر من الگوی زندگی هستن 

یه بار یه آقای پیری میگفت دکتر بهش گفته سرطان حنجره داره اونم فقط گفته باشه و دیگه هم واسه بیماریش پیش هیچ پزشکی نرفته میگفت الان ۱۶ سال از اون زمان میگذره و خداروشکر حالشون خوب بود....

بابام برا معدشه

گریدش چنده؟ چه درمان هایی انجام داده؟

کدوم شهرین و دکترشون کیه؟چندوقته متوجه بیماری شدین؟ 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

گریدش چنده؟ چه درمان هایی انجام داده؟کدوم شهرین و دکترشون کیه؟چندوقته متوجه بیماری شدین؟

گرید ۲

۶ جلسه شیمی درمانی ، هر ۱۵ روز دوبار پشت سرهم درمان شدن 

تبریز درمان میکنیم 

فردای تولدم متوجه شدیم که میشه ۲۱ مهر تا به الان 

گرید ۲۶ جلسه شیمی درمانی ، هر ۱۵ روز دوبار پشت سرهم درمان شدن تبریز درمان میکنیم فردای تولدم متوجه ش ...

باز هم خوبه که متوجه شدین ان شالله درمانشون نتیجه میده نگران نباش تا می تونی بهش روحیه بده برای بیمار سرطانی هیچ چیز مثل روحیه و انرژی مثبت موثر نیست. ما اصلا نذاشتیم مادرم بفهمه سرطان داره، گفتیم توده خوش خیمه، 

با چند جلسه لوتیشیوم درمانی جواب گرفت کبدش بود با گرید ۱. در مورد این روش هم یک تحقیقی بکن با پزشکش مشورت کن.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔