2777
2789

S24

دوربین بهتره هزینه ریجستری زیاد نداره

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه یک ترابایتش صد میلیونهفک میکنن فقط قیمت آیفون بالاست😑😂

ولی شاهین بهتره

اس ۲۴ رو با ایفون ۱۶ مرو باید مقایسه کنی درحالی ک ۱۶ تازه اومده و اس ۲۴ یکساله تو بازاره و تاز از جهاتی هم سرتره اس ۲۵ ک بیاد دگ الله اعام

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

آیفون سوسول بازی زیاد داره

هر برنامه ای توش نصب نمیشه

هر شارژر و هندزفریی بهش نمیخوره

تموم لوازم و قطعاتش الکی گرونه

باتریشم نسبت به سامسونگ خیلی زودتر خالی میشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
ولی شاهین بهترهاس ۲۴ رو با ایفون ۱۶ مرو باید مقایسه کنی درحالی ک ۱۶ تازه اومده و اس ۲۴ یکساله تو باز ...

هنوز موندی رو شاهین😂

خوبه اینجا اختلاف نظر نداریم😁

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
با ریجستر و این داستانا ایفون یکم گرون تر در میاد

بله ۱۶ میلیون فقط پول ریجسترشه چرا سامسونگ؟صفه نمایش املو سامسونگ میزنه دوربین اپلو سونی میزنه پردازندش مال خودشه فقط شما اس ۲۴ رو با ایفون ۱۶ پرو مقایسه کنی تقریبا برابرن اس یکساله تو بازاره ایفون ۱۶ تازه اومده ایفون بولد شده ک هرکی داره خفنه درحالی ک نگم از سامسونگ

هنوز موندی رو شاهین😂خوبه اینجا اختلاف نظر نداریم😁

خدارووووشکر بخدا

اگ میگفتی ایفووووون دگ منفجر میشدم😂

اما من دوربین ایفون رو بیشتر دوس دارم تناژ رنگ و همه چیشاس 23 دیدم فقط کیفیت و زومش عالی بود وگرنه ز ...

از لحاظ دوربین خیلی باهم اختلاف ندارن

آیفون بیشتر واقعیتو میگیره

سامسونگ یکم اغراق رنگ و روتوش داره

که من اینو بیشتر میپسندم

درواقع سوژه رو بهتر از چیزی که هست ثبت میکنه

جفتشون خوبن در کل. دیگه یه چیز سلیقه ایه

ولی از لحاظ باتری و پردازنده قطعا سامسونگ ازش جلوتره

آیفون سوسول بازی زیاد دارههر برنامه ای توش نصب نمیشههر شارژر و هندزفریی بهش نمیخورهتموم لوازم و قطعا ...

ن دگ ایفون ۱۶ هم شد تایپ سی شارژرش مث سامسونگ امدیت کن اطلاعات رو

خدارووووشکر بخدااگ میگفتی ایفووووون دگ منفجر میشدم😂

ترکیب آیفون با 206😁😂😂

ن دگ ایفون ۱۶ هم شد تایپ سی شارژرش مث سامسونگ امدیت کن اطلاعات رو

عههه درباره 16 خیلی اطلاعات ندارم😂

ما تا 14 پرومکس پیش رفتیم فقط