2777
2789
عنوان

خانمهای خانه دار چرا کاری نیست

60 بازدید | 13 پست

چرا شغلی واسه ما نیست که کار کنیم پول دربیاریم دیوار که میری همش الکی سرکاریه تازگیا مد شده کار تلفنی به یکیشون زنگ زدم میگه روزی ۲۰۰ شماره میدیم باید زنگ بزنی ۲۰ نفرو گرفتم در جا گوشیو قطع کردن هوووووف 

رفتم ناخنکاری یاد گرفتم میری سالن درصدی کار میکنی سالن داره پولتو نمیده باید التماسشو بکنی موندم چیکار کنم

خدای مهربون عاشقتم ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اول درصدی کار کنید عزیزم جاهای مختلفبا ده آرایشگاه میتونی همزمان کار کنیاراده کن میشه

این همه لوازم رو چجوری بکشم این سالن اون سالن وسیله که ندارم ،انقدر بد شدن بخدا پولتو نمیدن الان نزدیک ۵۰۰ تومن یه سالن کار کردم پولمو نمیده

خدای مهربون عاشقتم ❤️

این همه لوازم رو چجوری بکشم این سالن اون سالن وسیله که ندارم ،انقدر بد شدن بخدا پولتو نمیدن الان نزد ...

۵۰۰ میلیون؟

خب کیف مخصوص دارن دیگه 

هر موقع مشتری داشتن باهاتون هماهنگ میکنن

آرایشگاه های ناحیه خودتون گار کنید که سخت نباشه

تا جایی که من دیدم مشتری هزینه رو به ناخن وار میده ناخن کار یه درصدی خودش حدا به صاحب مغازه

بعد ازونجا با مشتری ها صمیمی شو حتی میان خونت دیگه لازم نیست درصد آرایشگاه بدی.

۵۰۰ میلیون؟خب کیف مخصوص دارن دیگه هر موقع مشتری داشتن باهاتون هماهنگ میکننآرایشگاه های ناحیه خودتون ...

۵۰۰ هزار تومن 

لوازمهاش سنگینه میدونم کیف داره باید بگیری دستت تا متوجه بشی چقدر سنگین میشه 

صاحب سالن وقتی درصدی کلر میکنی یعنی خودش بهت مشتری میده دیگه اجازه نمیده با من حساب کنن یا شماره تلفن به هم بدیم چون مشتری خودشه

توی منزل شوهرم اجازه نمیده میگه غریبه راه نده 

خدای مهربون عاشقتم ❤️

شما پرورش میدید؟ میشه یه کم توضیح بدین

پرورش نمیدم هنوز دوتا خریدم تازگی ببینم چطوره ایشالا بعد عید میخام 500تا بگیرم الان هوا سرده میترسم بمیرن تو عید حداقل تو حیاط میزارم تو خونه یکم تا جوره