2777
2789
عنوان

قندم شده صد ولی دکتر گفت قند سه ماهه ام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر قندم داشته باشی با پرهیز غذایی یه مدت رعایت کنی برطرف میشه و فعالیت روزانه یکساعت پیاده روی

چیکار کردی قندت بالا رفته

از نظر خوراکی رعایت نکردی یا فعالیت نداری؟

اگر قندم داشته باشی با پرهیز غذایی یه مدت رعایت کنی برطرف میشه و فعالیت روزانه یکساعت پیاده رویچیکار ...

یه مدت ذرت خوردم 

تو شهریور رفتیم مسافرت اونجا نوشابه خوردم 

دوباره تو آبان نوشابه خوردم 

اینا 

ولی تو خونه نوشابه نمی‌خورم 

خدانکنه دیابت باشه میمیرم😭😭😭😭😭😭😭😭

یه مدت ذرت خوردم تو شهریور رفتیم مسافرت اونجا نوشابه خوردم دوباره تو آبان نوشابه خوردم اینا ولی تو خ ...

با یه مدت ذرت و چند بار نوشابه خوردن دیابت نمیگیری

مگر اینکه ژنتیکی باشه

اما پیاده روی کن و قندم حذف کن و قند طبیعی هم کمتر استفاده کن کربوهیدارتم کاهش بده خوب میشی

با یه مدت ذرت و چند بار نوشابه خوردن دیابت نمیگیریمگر اینکه ژنتیکی باشهاما پیاده روی کن و قندم حذف ک ...

من هیچ مشکلی برا اینا ندارم 

فقط میترسم دیابت باشه 

حتی پیش دیابتم طوری نیس 

ولی خود دیابت ن😭

یه نکته دیگه ام هست هروقت با غذا نون و برنج زیاد مصرف کردی بعدش استراحت نکن تو خونه فعال باش( بجز اون به ساعت روزانه دیاده روی) مثلا بعد ناهار تو خونه قدم بزن سریع کاهش میده قندو

اخه ۱۰۰ یعنی مشکوک به دیابت؟ مگه نمی‌گفتند تا ۱۱۰ نرماله😭😭😭

😂😂

شما خودت رفتی دکتر ازمایش دیابت هم بردی مشکوک بودی که دیابت داری یا نه

دکتر برای نظر قطعی همیشه آزمایش سه ماهه رو نگاه میکنه که تو سه ماه گذشته میانگینی قندت چند بوده

کلا برای اینکه بفهمی دیابت داری یا نه آزمایش سه ماهه لازمه 

بهت گفتن پیش دیابت هسی؟

اره منم انقد نگران بودم اما خداروشکر تونستم کنترل کنم،ببین قند هیچ ربطی به مصرف شیرینی جات نداره.دکتر من گفت عامل اصلیش فقط مصرف زیاد برنج و نونه