2777
2789
عنوان

قشنگ ترین دختر دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 38 پست
ولی در کل پسر خوب ، عشقتون بزار خصوصی بمونه ، واقعیت نشون داده تو مجازی جار زدن عاشقی ، پایان خوشی ن ...

دقیقا میدونم چی میگید و از دلسوزی شما خیلی ممنون هستم 

نوشتن من اینجا با اجازه اون هست و دلیل خاص خودمونو داریم 

تولد خوشبختی 💍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنا بی جنبه ن.فکر میکنه یه خبریه خودشو گم میکنه و دهن برادر رو سرویس میکنه...

واقعا براتون متاسفم  .شما خانومید ؟  چرا باید یک خانم همجنس خودشو بکوبونه؟  انسان  هرگز نباید  ویژگی ها و خصوصیات خود یا افرادی از نزدیک دیده رو به همه نسبت بده.

میخاد همه بیان بگن وای چه مرد خوب و جنتلمنی😂

خیر شخص خاصی که باید بدونه و بگه قطعا میگه . و قطعا ایشون یک جنتلمن با اصالت هستن . دیگران بگن یا نگن نه برای ایشون نه برای مخاطب خاص هیییییچ ارزش و توجهی نداره .

اینا که همش حرفه شماره حساب بگیر واریییز کن براش ذوق کنه ماشین بخر براش ببزش بگردونش بلیط سفر بگیر و ...

لطفا جانب ادب رو رعایت کنید‌ . با کمال احترام به نظر شما چرت و پرت حرفاییه که شما نوشتین یا حرف ایشون؟  چرا مقام یک خانوم رو انقدر پایین میارید ؟ مگه ارزش یک خانوم به واریز پول به حسابشه؟مگه زن کالاست که قرار باشه خریداری بشه؟