2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره ولی باز خسیس باشی اگه مشکل سلامتی پیدا کنی بلاخره مجبور میشی که هزینه کنی ولی من کل پولامو به لب ...

ببین درسته

ولی در نظرم بگیر که باید کلی مدت زندگی رو زهر‌مارت میکردی اگ میخواستی خسیس باشی

واقعا تعادل برقراز کردن سخته

تعادل هم جمع میکنم هم خرج میکنم وقتی هم پول خرج میکنم لذت میبرم اصلأ ناراحت نمیشم چرااخرج کردم بعضی وقتا هم که حالم خوب نباشه میرم بازار پول خرج میکنم چیزی میخرم حال روحیم خوب میشه

ببین درستهولی در نظرم بگیر که باید کلی مدت زندگی رو زهر‌مارت میکردی اگ میخواستی خسیس باشیواقعا تعادل ...

درسته واقعا هم سخته. هردوش آسیب میزنه به زندگی

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏

من معمولی روبه ولخرجم. مثلا این هفته ۵تا کیف گرفتم. قبلا کمتر خرید میکردم ،دیدم هر چی کم خرج کنی،بی اهمیت تر میشی😐😐😐 پس تقریبا خرجم رو دوبرابر کردم. ولی توشهری ساکنم فعلا،،  که برای هزارتومن ،خودشون رو پ اره میکنن.‌نمیگم کدوم شهره😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اره ولی باز خسیس باشی اگه مشکل سلامتی پیدا کنی بلاخره مجبور میشی که هزینه کنی ولی من کل پولامو به لب ...

چقدر مگه لباس خریدی؟ 

در سال چقدر لباس میخری؟

نی نی سایتی ها دوستتون دارم دوستای خوشگلم یکی از بهترین اتفاقات زندگی من اشنایی با نی نی سایت بود
چقدر مگه لباس خریدی؟ در سال چقدر لباس میخری؟

دوسه دست بارونی ولی خب قیمتا خیلی زیاده. زیاد نمیخرم ولی اگه از چیزی خوشم بیاد اصلا به مشکلای دیگم نگاه نمیکنم همینجوری میخرم 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
دوسه دست بارونی ولی خب قیمتا خیلی زیاده. زیاد نمیخرم ولی اگه از چیزی خوشم بیاد اصلا به مشکلای دیگم ن ...

بارونی هاتو هر کدوم چند خریدی? 

امیدوارم پول دندون هم جور بشه برات‌

نی نی سایتی ها دوستتون دارم دوستای خوشگلم یکی از بهترین اتفاقات زندگی من اشنایی با نی نی سایت بود