2777
2789
شوهرم گاهی اوقات خرید و فروش میکنهکار خاصی نیست وقتی قیمت میاد پایین میخره میره بالا میفروشه

به محض پایین اومدن میفروشه یا صبر میکنه؟

اخه زود بالا میره

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به محض پایین اومدن میفروشه یا صبر میکنه؟اخه زود بالا میره

به محض پایین اومدن میخره موقع بالا رفتن میفروشه

چند تا کانال تلگرامی داره که قیمت لحظه ای مثقال رو میذارن اونا نگاه میکنه بر اساس اونا خرید و فروش میکنه

سلام عزیزم من ی مقدار کم خریدم گذاشتم طلا فروشی ب عنوان قلک‌طلا هر صد گرم ماهیانه یک گرم میاد رو طلاتون

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

۱۰۰ گرم که خبلیه

شما مثلا هرچقدر میخای بخری میتونی بخری و سودشو بگیری ماهیانه مثال زدم 100 گرم رو عزیزم براتون ک متوجه بشی هر صد گرم یک گرم روش میاد حالا شما بسنج چقد میخای بخری سودش هم بسنج

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

عزیزم یعنی میره طلا فروشی میفروشه؟ مثلا چقدر سود میکنه؟

آره دیگه از همونایی که میخره به همونا هم میفروشه

طلا رو تحویل میگیره میاره خونه

اینکه سرمایه چقدر باشه مهم نیست شما هر چقدر که بخوای میتونی بخری.سودش هم بستگی به سرمایت داره. مثلا ما ۶ تومن گرفته بودیم ۴۰۰ سود کردیم.اما تو این چند روزه چون پولو لازم داشتیم نتونستیم دوباره بگیریم وگرنه بالای ۱ تومن سود داشت

من خودم کارم تعمیرات طلا هست
الان بهترین روش سرمایه گذاری خرید طلای ابشدست به هیچ وجه طلای بدون اجرت نگیرید عیارش پایینه

طلا برای من جهت تعمیر میاد همه مشکل دار مفتول رو روکش طلا زدن جای طلا اصلی میفروشن