2777
2789
عنوان

چله ی ناد علی

128 بازدید | 34 پست

دوستان چله ی دعای ( ناد علی) از امروز شروع میشه 

دعای راحت و کوتاهیه فقط باید سه بار از روی دعای نادعلی خونده بشه تا چهل روز 

هرکسی خاست شرکت کنه بهم اسم بده تا باهم شروع کنیم🤍✨

خوشا چشمی که خواند حرف دل را✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم واسه کسی ک دوسش دارم بخونم تا باهم ازدواج کنیم جواب میده؟

چجوری باید بخونم؟

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)
عزیزم واسه کسی ک دوسش دارم بخونم تا باهم ازدواج کنیم جواب میده؟چجوری باید بخونم؟

برای هر حاجتی میشه عزیزم فقط اولش نیت کن هر حاجتی که داری

من شرکت میکنم

از امروز شروع میکنیم گلم

اول نیست کن برای حاجتت بعد سه دفعه از روی دعای ناد علی کبیر میخونیم تا چهل روز 

وسط چله هم اگه حاجتتون گرفتی توی همین تاپیک گذارش بده که هممون انگیزه بگیریم😍

من هستم 

هر روز باید اینجا اطلاع بدیم که خوندیم؟

💜                                                                                                                                                                                                                                           
عزیزم واسه کسی ک دوسش دارم بخونم تا باهم ازدواج کنیم جواب میده؟چجوری باید بخونم؟

بین نماز مغرب و عشا 99 بار یا ودود میگی بعدش که تموم شد 3 بار اسم طرف و مادرش رو........ بین 9 ماه بهش میرسی 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇