2777
2789
مردا از زن مغرور بدشون میاد و اگه لجباز باشه اون مرد مقابله به مثل میکنهاما خانمی ک مشغول پیشرفت خود ...

شما که آقایی آقایون رو بیشتر میشناسی 

مردی که حرف طلاق میزنه ولی نمیره اقدام‌کنه دلیلش چی میتونه باشه

شما که آقایی آقایون رو بیشتر میشناسی مردی که حرف طلاق میزنه ولی نمیره اقدام‌کنه دلیلش چی میتونه باشه

بستگی داره

یه موقع میخواد زنش رو بترسونه یه شوک بده ک خانم مطیع بشه از ترس فروپاشی زندگیش

یه موقع میخواد جداشه ولی مهریه نده پس حرفشو میندازه زن جری بشه خودش درخواست بده.

که توی هردوتا صورت زن باید آرامششو حفظ کنه و فقط در موضع قدرت قراربگیره و بگه هرکی تمایل داره ب طلاق خودشم بره اقدام کنه منکه دارم زندگیمو میکنم حالا تو چ باشی چ نباشی .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن رفتم خونه ی آقام

خیلی کار اشتباهی کردی.

من الان رفتم تاپیک آخرتو دیدم.

باتوجه به اخلاق شوهرت که دهن بینه و راهنماهای خوبی ام نداره فقط وضع رو خراب تر کردی.

الانم‌برمیگردی خونه ی خودت

اگرم گفت چرا برگشتی 

میگی‌‌ اینجا خونه ی منه! مگه به تو باید جواب پس بدم چرا به خونه ی خودم اومدم؟؟؟!!!

چیشد میخواستی طلاقم بدی که ..هروقت طلاق دادی اون موقع میتونی راجب بودن یا نبودن من نظر بدی

بعدم برو شروع کن به کاره خونه کردن و یه دسری چیزی درست کن چایی بزار 

دقیقا اصلا عشق و علاقه اگه قبل ازدواج به وجود نیاد محاله بعدش عشقی باشه من اطرافم خیلیا هستن که بدون ...

اطراف خود منم هست مثل دوستم، با این تفکر ک ممکنه بعدا عاشق همسرش (پسرخالشه) بشه عقد کرد. 

از اونور بابام وقتی خودش ۱۵ سالش بود و مامانم ۸ سالش بود عاشقش میشه و هنوز این عشق ادامه داره با اینکه بی نهایت مشکل رو تحربه کردن باهم ولی حاضر نیستن همو ول کنن. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
اطراف خود منم هست مثل دوستم، با این تفکر ک ممکنه بعدا عاشق همسرش (پسرخالشه) بشه عقد کرد. از اونور با ...

دقیقا همینطوره 

اون دسته آدما خودشون گول میزنن که عاشقن ولی نیستن 

دقیقا عشق واقعی مثل پدر و مادر شماست خدا حفظشون کنه  

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️