2777
2789
مثلا برادر زاده م بهش بگم نرو تو اتاق یا دست ب فلان چیز نزنمیره ده تا میزاره روش ب مامانش میگه😂😂😂 ...

اره بعضی بچه ها اینطورین و خوبه مگر اینکه بترسونن بچه رو ولی تهش حس میکنم لو میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بعضی بچه ها اینطورین و خوبه مگر اینکه بترسونن بچه رو ولی تهش حس میکنم لو میده

برادر زاده های من ماشالا انقد حراف هستن

بیان پیشم همه چیو میگن

از اتفاقات خونه خودشون تا خوراکی کدخوردن و جایی ک رفتن😂😂😂 

سوتی هم زیاد میدن

درسته ولی حس بدی داشته باشن نسبت به اتفاقی هی میپرسن چرا چرا میکنن

اره اما اگه یه ادم بزرگ با منظور بخدا یه بچه رو بترسونه، یا بهش بغلبولونه که یه چیزی نرماله .. اصلا براش کار سختی نیست

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
اگه از قبل به بچه گفته شده باشه که اندام های خصوصیش کدوما هستن و کسی حق لمس یا بوسیدنشونو نداره و اگ ...

اره ولی ممکنه جایی باشه که بهش بیشتر خوش میگذره و برای محروم نشدن از اون فضا پنهان کنه، ولی ذات بچه تو این سن لو دادنه ناخوداگاه

اره اما اگه یه ادم بزرگ با منظور بخدا یه بچه رو بترسونه، یا بهش بغلبولونه که یه چیزی نرماله .. اصلا ...

اره ممکنه دلم ریش میشه

دوست ندارم اتفاقی افتاده باشه

روانشناس متوجه میشه یعنی

اره ممکنه دلم ریش میشهدوست ندارم اتفاقی افتاده باشهروانشناس متوجه میشه یعنی

اگر ادم مشکوکه به اتفاقی میتونه با بچه حرف بزنه. اما بهترین راه اینه که از قبل بچه رو اناده کنی. اجترام به بدنش رو بهش یاد بدی. با بچه رفیق باشی تا ازت نترسه

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬