2777
2789
عنوان

دوستم خودش کار میکنه شوهرش تو خونه می‌خوابه 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 35 پست
چه سخت و نفرت انگیزخدا دور کنه🤦🏻‍♀️مقصر‌ دوستته که همچنان داره به همچین ادم بی مسئولیتی سرویس میده

اره بابا زمانی گفت طلاق میگیرم گفتم کار خوبی میکنی ولی نمیگیره بازم ادامه میده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از دوستای منم دختر عموش وکیل بود شوهرش خانه دار کلا کارا خونه با اقا بود اشپزی و خرید و بچه داری ...

اون باز کارای خونه رو میکرده، خوب خونه داری خودش یه شغله. این میگه فقط میخوابه😁خوشبحالشه

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

من بابام خرجی بهم نداد خودم کار کردم از لحاظ مالی مستقل شدم اما همیشه حس میکردم تکیه گاه ندارم جایی گیر کنم تنهام بعضی شبا از خستگی و تنهایی گریم می‌گرفت حالا این پدر بود شوهر بخواد اینجوری باشه این قشنگ خود مرگه 

پرد گنده کار که نمیکنه کلاس زبان رفتنش برا چیه شعور نداره اونوقت باشگاه میره اصلا جذابیت نداره که😂

شوهر دختر خاله من با پول خانمش گرونترین و شیک ترین لباسارو میپوشه و کلی هم قیافه میگیره 😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
اره بابا زمانی گفت طلاق میگیرم گفتم کار خوبی میکنی ولی نمیگیره بازم ادامه میده

والا دستش که تو جیب خودشه

نمیگم طلاق اسون و بی دردسره ها

ولی تو بعضی روابط بهترین راهه

بعد جدایی دیگه خرج دونفر‌گردنش‌نیست

فقط‌خرج خودشو میده دیگه

از بس گفتید ک زن باید مستقل باشه و هرکی باید خرج خودشو بده و دنگ بده و مگه پسر وظیفشع خرج زن بده و.. ...

اره دقیقا حتی اگه شاغل هم باشی از همون اول باید مرد بدونه موظفه صفر تا صد هزینه هاتو بده .کلا مردا از زن که خیلی مستقل باشه خوششون نمیاد و به خانوم هم آسیب میرسونه استقلال زیاد