2777
2789

خوب برای کباب قلیه سرخ کردنی ته چین برای چی میخای گلم

تویی که این متن رو میخونی،آره خود خودت🤝🏻الهی به حق بانوی دمشق🕊️خدا تمام خواسته هات رو به قشنگترین شکل ممکن اجابت کنه..🤲🏻🤍🌙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب برای کباب قلیه سرخ کردنی ته چین برای چی میخای گلم

الان بوشهر و بندرها هوا چطوره ؟ 

ما شیراز هستیم هوا خیلی سرده با بچه کوچیک کی بیایم که بوشهر یا سیراف یا گناوه بخاطر گرمای هوا اذیت نشیم؟

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

برا سرخ کردنی

سرخ کردنی یه نوع ماهی به شدت خوشمزه هست که اسمش ِمزلَگ  هست اگر گیرت بیاد

یه ماهی خارو هم داریم که کوچیک کوچیک کن سرخش کن کبابی هم عالیه

در کل سرخ کردنی همه چی خوبه ولی من اینا رو بیشتر میپسندم

بدون تیغ میخوای قلایه خوبه

تویی که این متن رو میخونی،آره خود خودت🤝🏻الهی به حق بانوی دمشق🕊️خدا تمام خواسته هات رو به قشنگترین شکل ممکن اجابت کنه..🤲🏻🤍🌙

الان بوشهر و بندرها هوا چطوره ؟ ما شیراز هستیم هوا خیلی سرده با بچه کوچیک کی بیایم که بوشهر یا سیراف ...

الان خوبه هوا بهاریه🥲😂

قیمتاشون نمیدونی چنده؟ ماهی جیش چطوره؟

اونم خیلی خوبه فقط یه ذره قیمتش بیشتره وگرنه عالیه

مزلگ در حد ۲۰۰ 

خارو در حد ۱۰۰

قلایه هم ۱۵۰ اینا

البته خود بوشهر نیستم شاید خود بوشهر کمتر یا بیشتر باشه

الان خوبه هوا بهاریه🥲😂

من شنیدم کسی بخاد زبون و لهجه شمارو یاد بگیره زبان مادری خودش یادش میره ینی انقد سخته 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند