2777
2789
عنوان

مردا چرا اینقدر تو رابطه نادون هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 32 پست
افرین درسته ‌ و اینکه ما زنا تشنه محبتیم از محبت سیر نمیشیم ولی مردا کافیه بهشون محبت کنی دور برشون ...

مردا اصلا بلد نیستن رابطه رو نگه دارن حتی اگه مستقیم ناراحتیت رو بهشون بگی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه واقعا من هیچ وقت از سیاست استفاده نکردم تو دوستامم این مورد رو دیدم بارها دیدم اخه طرف تا زنش در ...

ادمیه که نمیخواد اشتباهاتشو قبول کنه

خودمم اینطوری دیدم نمونش بابام

همه گندی میزنه وانمود میکنه همه چی گل و بلبله

افرین درسته ‌ و اینکه ما زنا تشنه محبتیم از محبت سیر نمیشیم ولی مردا کافیه بهشون محبت کنی دور برشون ...

واقعا نمیدونم چرا مردا بعد محبت دیدن رفتارشون تغیر میکنه دیگه ب زن محبت نمیکنن حس میکنن تموم شد انگار همش باید تشنه و گرسنه نگهشون داشت

ادمیه که نمیخواد اشتباهاتشو قبول کنهخودمم اینطوری دیدم نمونش بابامهمه گندی میزنه وانمود میکنه همه چی ...

از نظر من همه چی به ذات مرد بودن ربط نداره به تربیت ربط داره 

اون موفع ک از بچگی ب دختر میگن رفتارشو بلد باشه چون قراره بره خونه مادرشوهر ولی ب مرد یاد نمیدن میگن اشکال نداره 

واقعا نمیدونم چرا مردا بعد محبت دیدن رفتارشون تغیر میکنه دیگه ب زن محبت نمیکنن حس میکنن تموم شد انگا ...

افرین دقیقا تا زمانی که محبت نکنیم مثل پروانه دورت میچرخن کافیه محبت کنی همه چی عوض میشه

بله میشه. هروقت مستقیم گقتین طرف نفهمید اونوقت حق با شماست

من حتی به طرفم گفتم حس تنهایی دارم بیا بیشتر وقت بزاریم کفته وای باشه الان کار دارم 

میگی این رفتارت منو ناراحت میکنه میگه بابا شوخیه جدی نگیر 

یعنی تا بلاک نکرده بودم نفهمید بعد بلاک میومد دم خونمون ک چی کم گذاشتم بلاک کردی 😒

من حتی به طرفم گفتم حس تنهایی دارم بیا بیشتر وقت بزاریم کفته وای باشه الان کار دارم میگی این رفتارت ...

چون بهش نگفتی چقدر برات مهمه این موضوع باید میگفتیش درست نشه این مشکل ترکت میکنم شاید ساده و بی اهمیت بهش گفتی

🌻

خب قرار نیست همه فهمیده باشن ولی اکثریت خانما حرف نمیزنن باید رمال استخدام کنیم ببینیم خانم چشه انگا ...

دقیقا این خودش نفهمیه 

اومدی سایت زنونه دو کلمه حرف یاد بگیر 

نه ک ایرادم میبین شروع ب توجیح کنی این خودش نادونیه 

ببشخید مگه بچه پنج ساله هستین همه چیو بگیم 

رابطه باید روزی چندین ساعت با زن حرف زد عمیقا حرف زد نوازش کرد از مشکلات پرسید وقت گذاشت  اون موقع میفهمی مشکل رابطه چیه 

انگار مثلا مردا مشاور حقوقی هستن روزی نیم ساعت ازشون وقت قبلی بگیریم مشکل رو تو دو جمله ارائه کنیم و بعد پولشو پرداخت کنیم و بریم 

بیاین پایین بابا اون بالا خبری نیس