2777
2789
عنوان

شما کدوم خواستگارو انتخاب میکنین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 101 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته نظر منه ها! اولی زندگی خوبی نمیشه باهاش داشت وقتی همون اول بهش بگیم زیبایی خاصی نداره هیچکس کا ...

مرسی عزیزدلم از راهنماییتون ممنونم خیلی کامل بود😍❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
۲۰ سالمه .با سومی مدتی تو رابطه بودم فقط بخاطر علاقه ای که بینمون ایجاد شده دلم نمیخواد فراموشش کنم ...

سخت شد که 

به نظرت اگه اولی بفهمه چی میشه؟

به نظر من پیش یه مشاور برو

دقیقا .سومی حتی یه فالو پسر هم نداره بهش گفتم خیلی اخلاق بدی دارید فقط خندید اصلا جدی نگرفت

از الان به هیچ‌جاش نیس ، خدا به زن آینده‌ش رحم کنه

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

عزیزم با توجه به اینایی که گفتی اولی ولی این یه تصمیم جدیه و با بزرگتر از خودت و تحقیق در مورد اون آدما میشه فهمید و جور شد با چنتا نظر ما که نمیشه

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️

مرسی عزیزدلم از راهنماییتون ممنونم خیلی کامل بود😍❤️

قربانت خوشبخت بشی قشنگم❤

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

دومی مستقل ترهبازم نظر خودتهاولی خوبه ولی فعلا پیش پدرشهبعد شغل آیندش درآمدش چطورهبقیه چیزاشون خوب ب ...

مرسی از نظرتون❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
خب ببین سنت کمه ب نظرم فعلا زوده برات کلا ازدواج

من ب فکر ازدواج نیستم فعلا. اشناییه

وای توروخدا ول کن اصن خودت خیلی بچه ای

صرفا برای آشنایی میخوام . خودم هنوز در حال درس خوندنم ب فکر ازدواج نیستم