2777
2789
عنوان

شغل همسرم و جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم عرض کردم خدمتتون پنهان کرده بودن خود منم بعد عقد متوجه شدم زمانی که با افتخار خواهر و مادرش می ...

کاش یه بمب هسته ای داشتم میزدم اینا رو نسل در نسل خانوادگی نابود میکردم زنیکه... با اون پسر خاک بر سرش

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بله متاسفانه دوران عقدم و رابطه داشتم همین بیشتر نابودم میکنه

الان به تنها چیزی که نباید فکرکنی همین مورده  بهرحال زنو شوهرید اونموقع خوب بود متوجه این مسائل میشدی که با یه بچه جدا میشدی بهترین موقعس که فقط بگی جونم آزاد والفرار بااین بری زیر یه سقف نفرین ولعنت دنبال زندگیته دورازجونت، طرف کلکسیون یه ادم ناسالم 

عزیزم رابطه داشتی عیبی نداره...فقط خودت نجات بده مهریه هم کامل از حلقومش بکش بیرون ک دیگه نره زندگی دختر مردم خراب کنه...

خداروشکر کن ک زود فهمیدی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
عزیزم عرض کردم خدمتتون پنهان کرده بودن خود منم بعد عقد متوجه شدم زمانی که با افتخار خواهر و مادرش می ...

توروخدا مهریه ات رو نبخش 

برو توقیف اموال بگیر 

مجبورش کن تا قرون اخر بده 

تمام دروغ هاشو بنویس 

تمام دخالت هارو 

تمام خلاف هاشو بنویس 

در اخر بگو من تا الان یه ریال حروم نخوردم 

نمیتونم با مال حروم این اقا شکم خودمو وبچه رو پر کنم 

بگو مهریه حق دخترونگیم و زندگی وعمر از دست دادمه 

بگو باید مهریه امو بده تا بفهمه دیگه با زندگی یک انسان بازی نکنه

عزیزم اگ اینا ک گفتی واقعا هست زودتر جدا شو اگ ب قاضی بگی و مدرک داشته باشی طلاقت براحتی انجام میشه  خواهرش ک ....خودشم ک ....معامله میکنه مسلما اهل این کاراهم هست حتما طلاق بگیر و همه جا بگو چطوریه تا دیگ کسی گولشونو نخوره!وای سرم سوت کشید کلکسیون گندکاریاست

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
اول دلم برای مریضیش سوخت بعد شغلشو گفتی فهمیدم خدا بی دلیل درد بهش ندادهفقط یه لحظه باخودت فکر کن از ...

پدرش خاله نباشه عمو میشه بخدا خنده دار دارم دق نیکنم 

تازه که فاصله گرفتم میفهمم تو چه منجلابی افتادم 

امیدوارم هیچ دختری شرایط منو رو هیچ وقت درک ‌نکنه

توروخدا مهریه ات رو نبخش برو توقیف اموال بگیر مجبورش کن تا قرون اخر بده تمام دروغ هاشو بنویس تمام دخ ...

همه چی رو منتقل کرده خانواده ای که تک تک اعضا طلاق رو تجربه کردن حرفه ای برخورد میکنن 

من به کسی اصلا طلاق توصیه نمیکنم اما شما حتما دو پا داری دوپام قرض کن فرار کن

دقیقا منم تا الان به کسی نگفتم طلاق بگیر 

ولی این اقا حذوم خوره جونارو بدبخت میکنه فساد خونه هم داره 

هزارمدلم دروغ گفته 

این خانم با کدومش بسازه اخه

فقط جونش رو دربیاره مهریه رو کامل بگیره

عزیزم اصلا کار بدی نکردی

بسیار بسیار تصمیم عالیی گرفتی

اینا به شما حس گناه میدن تا عیب و اشکالات خودشونو بپوشونن 

هیچ نگران نباش

سعی کن دوباره برگردی سرکارت

نشد هم کار بهتری پیدا میکنی ان شالله

فقط حتما حتما جدا شو

یه چیز دیگه هم هست گلم

چون گفتی رابطه داشتی باهاش حتما آزمایش بده حتما

یعنی هنوز مرددی برا جدایی که اینجا تاپیک زدی؟!

نه مردد نیستم خدا خودش میدونه تا صبح شکر میکنم که الان فهمیدم 

اما شما ببین این خانواده با این عقبه چه بلایی سر روانم آوردن که من حس بد به خودم دارم که رفتار من نامناسب بوده 

حس بد دارم چرا خودم تو این موقعیت قرار دادم