بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله...مرد خوبیه کاری به خیر شر نداره پاکه با خداس...گل بی عیب خداس ولی در کل مرد خوبیه تا بتونه کم نمیزاره بارها شده نداشته غر زده که ندارمو اینا حق میدم گرونی کمر آدمو میشکنه اما عاشقمه عاشق زندگیمونه داشته باشه با دلوجون خرج میکنه حتی شده یه کفش درست خودش نداشته ولی اول بفکر خونه منو اینا بوده که کمبود احساس نکنم
خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوههای صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقالمن گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖
باور کن اخلاق خیلی مهم تره پول میاد و میره و اخلاق ادمه ک ثابته و میتونه ی زن و پیر کنه2 ماه از عروس ...
مشکل اساسی داره؟؟معمولا دو سه سال اول زندگی سخته .ما خودمون سه سااااال تو سر و کله هم میزدیم همش تا پای طلاق میرفتیم سر چیزای مسخره و غیر مسخره.بعدش قلق هم دستمون اومد .
مشکل اساسی داره؟؟معمولا دو سه سال اول زندگی سخته .ما خودمون سه سااااال تو سر و کله هم میزدیم همش تا ...
ی مشکل اساسی تو عقد داشت ک من نمیدونستم اینجوریه و پنهون کرده بود ولی چون دوسش داشتم پاش موندم تا درست بشه 1 ماه رفت کمپ منم اخلاقاشو همه رو گذاشتم رو حساب اون ک ب خاطر اون بوده. الان ک عروسی کردیم خیلی بهتر شده نسبت ب قبلش ولی هنوز همونه. خیلی راحت دروغ میگه پنهون میکنه البته تو مسائل مالی. درامدش خیلی خوبه ولی ب من نمیده باید دست خودش باشه مثلا چند روز پیش 70 میلیون تو کارت بود بودجه تعیین کرده 2 تومن میتونی لباس بخری.یا تو اون یکی حسابش 12 تومن بود ب من گفته بود 1 تومن بیشتر توش نیست من رفتم خرید وسایل خونه کردم هزار دفعه ازم امار گرفته چی خریدی حتی اگ 1000 تومنم خرج کنم باید بدونه. بد دهنه شکاکه خودمو تنهایی ن میزاره بیرون برم ن خونه مامانم اینا دارم اذیت میشم
دیگه واقعا خسته شدم سر هرچیزی باهاش بحث کردماصلا به حرفای من گوش نمیده انگار دارم با دیوار حرف میزنم ...
تو ی زندگی غرور فایده نداره واقعا اسیب میزنه چون زن روحیه لطیف و شکننده ای داره و ب قول معروف باید نازشو مرد هی بکشه هی قربون صدقه بره هر روز مث ی گل ب زنش توجه کنه ولی غرور مانع این میشه ی مدت ک هی خودتو لوس کنی ناز بکشه دیگ اینکارو نمیکنه خستش میکنه چون غرورش دیگ اجازه نمیده. پاقدم برای اشتی نمیشه گذشتش تو دعواها خیلی کمتره چون غرورش اجازه نمیده.
با رفتارهایی که داره هرکسی دیگه هم جای من باشه قهر میکنهیه بار باهم بحث کردیم بهش گفتم من دیگه بمیر ...
سعی کن واسه مسایل پیش پا افتاده قهر نکنی گریه نکنی چون براش عادی میشه و دیگه واکنشی نشون نمیده.با خانوادش هم مشکلی داری خودت حل کن دیگه مسایل رو خونه نبر.جاری من رفتاری حرفی اذیتش کنه همون جا تو خونه طرف جواب مادرشوهر و خواهر شوهر میده دیگه با شوهرش کاری نداره