2777
2789

سلام دوستان روزتون بخیر✨

نمیدونم چرا خیلی دلم گرفته،. مامانم و بابام و خواهرم رفتند کربلا🥺 تاپیک قبلیم گفتم. و امروز قرار شد که آش پشت پا بزاریم براشون..

میدونستم همسرم میخواد بهونه بیاره ، دلیلش هم زن داداشم هست.، تو‌تاپیکم‌ هست ی خورده تو مخه رفتاراش این باعث شده به همسر من بر بخوره ، 

دیشب که بهش گفتم دیدم سرسری رد کرد، بعد که مادرشون اومدن خونمون گفت فلانی صبح حتما خانومت رو زودتر ببر به کاراشون برسن، بازم دیدم داره ادا میده. خیلی بهم‌برخورد ، خیلی دلم میخواست استقبال کنه ، ولی نکرد

منم تو‌ دلم گفتم اصلا نمیرم، آخر شب با یه قیافه ی درهم گفت صبح زود پاشو‌ بریم منم خیلی محترمانه گفتم نمیرم، بعد که متوجه شد من ناراحتم شروع کرد به قربون صدقه رفتن و توجیح کردن من ...

اصلا برام‌ اهمییتی نداشت.دیگه برام مهم نبود

دلم شکسته ...

بنظرتون حق دارم ناراحت باشم دیگه؟

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دیگه کشش نده،باید میرفتی

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

من بودم میرفتم خودم

کاری نداشتم که میاد یا نه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏