2777
2789

از جایخی در میارم آب که میشن خونشون درمیاد ولی وقتی دو سه بار میشورم میندازم تو قابلمه باز میبینم با پیاز که تفت میخوره رنگ قرمز درمیاد. یجور حالم بد میشه که خورشتم با خون قاطیه. بر همه همینجوریه؟؟؟

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگه ، من میذارم تو آب یخش باز بشه خون آبش هم تو آب می‌ره سفید میشه قشنگ ، ولی باز ک سرخ می‌کنی یکم قرمز میشه ، تو ذات خود گوشته دیگه ایرادی نداره

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

عزیزم یه بار بجوشونش بعد بریز بره ابشو

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)

عزیزم گوشت رو فقط یبار قبل از فریز کردن بشور

بعدش دیگ اهمیت نده

هرکاری کنی تو داری گوشت بدن یه جاندار رو میخوری

امکان نداره خون نداشته باشه

موقع تفت دادن گوشت آب میان بافتیش رو پس میده