2777
2789
عنوان

کیا انگشتای دستشون قشنگ نیس🥺عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 99 پست
منم زشتهاز بچگیروی دستم پر رگهبدم میاد ازشون

حتما پوست سفید که رگها مشخص 

من پوستم سفید میشه گفت کل بدنم رگ هاش مشخص 

اما نشده عیب بدونم 

اتفاقا چون من سفیدم و پوستم نازک اینطور 

هرکس یک طوری خودت بپذیر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااای قلبمممم چشمام اکلیلی شد ان شالله هزاران برابر این انرژی و حس خوبی که بهم دادی به خودت برگرده ...

همش واقعیت بود عزیزدلم ولی چون یه وقتایی ما توی روزای خوبی نیستیم زورمون به خودمون میرسه فقط

مطمئنم چند وقت دیگه به حرفم می‌رسی خودتم تعجب می‌کنی چجوری این همه زیباییو حواست نبوده بهش♥️✨

همه رو با هم ننداز دستت تکی باشه قشنگ تره

نه بابا مگه غربتیم باهم بندازم خواستم یه نمای کلی باهم باشه این عکس مال قبلا هست ,😂😂

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
ی لاک آلبالویی این رنگ بخر بزن مطمئنم بهت میاد😍

چه دستای خوشگلی قلب قلب

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000