2777
2789
عنوان

کیا یه دونه بچه دارن دیگه هم نمی‌خوان❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 25 پست
منم خیلی دختر دوست داشتمولی الان نظرم عوض شده پسرم خیییییلی حواسش بهم هست فقط کافیه ظهر بخوابم تا پا ...

پسرم واقعا مهربون ولی خوب حس میکنم یکی کم.این تصمیم یهویی نیست چند سال ت چالشم کلا ادم منطقی هستم ولی اینبار دلی تصمیم گرفتم سپردم اون بالای اگه ب صلاح رزقش میرسونه این ماه حامله شم اگه ن که از ماه بعد دوباره سفت سخت جلوگیری میکنم

میخوام فردا روزی حسرت کاری ک نکردم نخورم😶

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
پسرم واقعا مهربون ولی خوب حس میکنم یکی کم.این تصمیم یهویی نیست چند سال ت چالشم کلا ادم منطقی هستم ول ...

سلیقه ایه دیگه

امیدوارم بهترین ها براتون لتفاق بیفته

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلیقه ایه دیگهامیدوارم بهترین ها براتون لتفاق بیفته

ممنون همچنین

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
ت جهنمم. ت دو راهی .فقط بخاطر مشکلات مالی برا بچه دوم دو دل هستم ولی بدون مشورت ومخفی از همسرم دیشب ...

من الان برام سوال شده بدون مشورت از شوهرت و مخفی چجوری اقدام کردی ؟؟؟؟

کمی برام عجیب اومد 

من الان برام سوال شده بدون مشورت از شوهرت و مخفی چجوری اقدام کردی ؟؟؟؟کمی برام عجیب اومد

پایین توصیح دادم ک

فکر میکنه قرص جلوگیری میخورم😐ولی این ماه قرص نمیخورم😶

پایین توصیح دادم کفکر میکنه قرص جلوگیری میخورم😐ولی این ماه قرص نمیخورم😶

اها 

اخه شوهر من خودش جلوگیری داره نمیشه گولش زد 

یکبار دکتر زنان بهم کفته بود تو به این راحتی باردار نمیشی اصلا معلوم نیست بتونی باردار بشی یا نه 

من همینو به شوهرم گفتم که بابا حالا سخت هم نگیر من اصلا فکر نکنم دیگه باردار بشم فقط یکبار جلوگیری نکرد باردار شدم البته نموند سقط شد 

دیگه همین رو هم نمیتونم بهش بگم دیگه 

اها اخه شوهر من خودش جلوگیری داره نمیشه گولش زد یکبار دکتر زنان بهم کفته بود تو به این راحتی باردار ...

برا ما هم دست خودش بودالان ۱۰ سال. تا من کیست تخمدان گرفتم مجبور شدم ال دی بخورم اونم از خدا خواسته.نمیدونم ولی یجورای از خدا میخوام برام تصمیم بگیر شاید روزی اوصاع مالیمون خوب شد ی عمر حسرت میخورم اگه خدای نکرده هم جور نشد هرجور شده مثل پسرم از جونم مایه میزارم تا کمبودی نداشته باشه.البته اگه این ماه حامله شم😂

اولین پنهون کاری ت زندگی مشترک حالم ناجور داغون😶