2777
2789
عنوان

به شوهرم دروغ گفتم و فهمید بنظرتون چکار کنم حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای دقیقا منم وقتی دیگه گفت فهمیدم با ای پی خونه است انکار نکردم فقط گفتم اها. منتظرم دوباره چیزی بگ ...

محلش نده.اصلا هم کم نیار.بگو حس کردم دروغ میگی من هم چک کردم بالاخره نگران مسائل اقتصادی خانواده هستم

الکی 😑😑ری اکشنت چی بود اون لحظه

هیچی داشتم میمردم قشنگ حس میکردم دارم میمیرم آمادگی نداشتم شوک شدم فقط اشک می‌ریختم پاهام بی حس بود نمیتونستم برم داخل خونه چون تو چهارچوب در منو هل داد بیرون پرتم کرد بیرون و من با دستای لرزون و گریه رفتم 

من جات باشم حسابشم خالی میکنم بدونه چند چند بیاری خونه حسابت خالی میشه ادب بشه چقد میترسی ازش

دقیقا کاش میترسیدم ازش دلم میخواد پر رو باشم نترسم و حساب نبرم ازش لعنت بهش

من جات باشم حسابشم خالی میکنم بدونه چند چند بیاری خونه حسابت خالی میشه ادب بشه چقد میترسی ازش

بحث ترس نیست. زندگیش خراب میشه.لابد دوست نداره زندگیش از هم بپاشه.وگرنه همون موقع که خیانت میدید میتونست وایسه پاکارش 

حسابشو خالی کن حالا نوبت اونه پاهاش بی حس بشه دستاش بلرزه

چطور خالی کنم پول ب حساب من نمیاد اتفاقا وقتی اومد میخوام بخندم بهش بگم میخواستم پول باشگاه و خرید بردارم از حسابت چون دیدم پول داری و مخفی کردی دروغ گفتم ک بری پیگیری کنی بفهمی من فهمیدم پول داری