2777
2789
عنوان

شوهرم چقدر بده هنوز ازدواج نکردیم باهام اینجوری رفتار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 62 پست

شما قبل عقد به طرف میکید شوهر؟؟ 😑😆

عزیزم اسمش روشه نامزدی و این دوره شناخته و همسرداری، الان باید بشناسیش ک خودشو نشون داده، خوشبختانه یا بدبختانه باید بذاریش کنار. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
خوب عزیزم چیکار کنن واست غول چراغ جادو که ندارن شوهرتو درست کنن

چرا همه بامن نشکل دارن نمی‌فهمم اینهمه‌ملت تاپیک زدن گیر دادین به من‌ک‌چرا میزنی حتما باید‌بگم‌باشه جدا میشم وخفه شم‌مکه‌راحته بعدشم حالم‌بده‌وتنها ونیاز به درد ودل وارم‌ نه‌اینکه ریختن سرم‌گیر دادین بهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثل من خرررر نباش دختر

شوهر منم همون تو عقد خودشو نشون داد 

محضر رفتنی نیومد دنبالم خواهرشو برد به منم گفت با خانوادت بیا ، حالا نامحرم نبودیم ۳ ماه بود صیغه بودیم 

برام لباس عقد نخرید از همسایمون لباس قرض کردم پوشیدم 

منظور من لباس واینا نیستا منظورم اون ارزش و احترام گذاشتنه 

چون بی کس بودم چشامو بستم وگرنه که ته توام میخواد بشه یه بدبخت تنها مثل من 

میترسم من‌خیلی تنهام هیچ کسیو‌ندارم ن پدری ن مادری ن دوستی خیلی‌تنهام خیلی چون خیلی هم‌مظلوم‌ ام‌اکث ...

با این ادم تنهاییت عمیق تر و غیرقابل برگشت میشه 

تنهایی متاهلی خیلی تاریکتر و سردتر از تنهایی مجردیه 

اینو شات بگیر بعدا نگی کسی نبود بهم بگه 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

میترسم من‌خیلی تنهام هیچ کسیو‌ندارم ن پدری ن مادری ن دوستی خیلی‌تنهام خیلی چون خیلی هم‌مظلوم‌ ام‌اکث ...

عزیزم از ترس تنهایی با هر آدمی که نمیشه زندگی کرد.اگر طرفت آدم بدی باشه پس فردا تو زندگی مشترک یه جوری به تنگ میای که آرزوی تنهایی میکنی ...پس سعی کن خوب بشناسیش 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
مثل من خرررر نباش دخترشوهر منم همون تو عقد خودشو نشون داد محضر رفتنی نیومد دنبالم خواهرشو برد به منم ...

منم خیلی تنهام فو میکنم دیگه کسی پیدا نمیشه دوسم داشته باشه بعد اون تنها میشم میترسم ازش یه کارای نمیکنم یل برای ایندهوام بیشتر تلاش می‌کنم میترسم بره همه چی بدتر بشه

نگاه به رفتار و اخلاق خودتم بنداز

شاید تو زیادی گیر میدی و مقصری

مردها از زنهای غرغرو؛ بداخلاق؛ بی نظم؛ شلخته ؛ فقط بخوره بخوابه خوششون نمیاد

در این صورت همه مردها همینن و روی رفتار و اخلاق خودت باید کار کنی 

کلا دوران نامزدی اختلاف زیاده ؛ تا همو بشناسین و قلق های همو پیدا کنید و کنار بیاید طول میکشه 

فکر کردی زندگی دیگران همش گل و بلبله !

ولی اگه اخلاقت خوبه و آروم و عاقلی و اون باهات بد برخورد میکنه زودتر جدا شو تا عروسی و بچه دار نشدی

نگاه به رفتار و اخلاق خودتم بندازشاید تو زیادی گیر میدی و مقصریمردها از زنهای غرغرو؛ بداخلاق؛ بی نظم ...

نه‌گیر میدم غر میزنم و نمیخورم بخوابم سرکار میرم اما شوهرم فک میکنه‌میخورم میخوابم