2777
2789

بخدا تازگی ها هر چی میخوام نمیشه که نمیشه حتی کلی براش گریه میکنم ولی نمیشه منم صبرم کمه حالم بده چرا آرزوم برآورده نمیشه آخه؟ برا همه میشه فقط برا من نمیشه 😭خیلی به بن بست خوردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از لحاظ کاری؟

نه کلا هر چی میخوام الان 6 ساله آرزوم مهاجرته اصلا نمیشه بخدا انگار سنگ شده رفته زیر زمین حتی تلاش کردم ولی انگار نمیخواد بشه افسردگی شدید گرفتم یه دوره هم قرص مصرف کردم ولی انگار نمیخواد بشه بخدا من خیلی آرزومه مهاجرت کنم 😔از  طرفی میخوام بینی عمل کنم اون منشی بی‌شعورش الان یک هفتس ما رو مسخره کرده زنگ میزنم وقت میدم هر روز میرم مطبش باز اینجوری حرف میزنه اصلا دست رو هر چی میزارم جواب رد میگیرم 

بخدا آنقدر گریه کردم چشمم از کویر خشک تره آخه چرا نمیشه 😭چرا برا همه میشه برا من نمیشه

دو فصل اول کتاب چهار اثر از اسکاول شین رو بخون ، قسمت تابلوی آرزوها گفته چطور برسی به چیزهایی که می‌خواهی. واقعا هم میشه. 

حتما بخون و عمل کن. 

دو فصل اول کتاب چهار اثر از اسکاول شین رو بخون ، قسمت تابلوی آرزوها گفته چطور برسی به چیزهایی که می‌ ...

واقعا خیلی خستم ممنونم امیدوارم برسم اصلا کارا همشون باد کرده برام نمیشه😭خودمم افسردگی گرفتم بابتش

نه کلا هر چی میخوام الان 6 ساله آرزوم مهاجرته اصلا نمیشه بخدا انگار سنگ شده رفته زیر زمین حتی تلاش ک ...

ببین من ادم مذهبی نیستم ۱۷سالگیم مادرم فوت شدند اما به صلوات حضرت فاطمیه اعتقاد دارم و جاهایی که حامی نداشتم انگار یه مادر و ستون محمکم پشتم بود کارام خیلی خوب انجام شددد 

عزیزم من بازم میگم من ادم مذهبیه نیستم اما بهم ثابت شده زمان هر چیزی برسه حتی اسمون و زمین نزاره هم اون کار انجام میشه یا حتی برعکس که ممکنه طرف بلا نسبتبه خودت، خودش پاره کنه اما نشه.....  خوبه عمل کنی اون چیزی که میخوای دور از جونت نشه...  پس نگران باشه 

دو فصل اول کتاب چهار اثر از اسکاول شین رو بخون ، قسمت تابلوی آرزوها گفته چطور برسی به چیزهایی که می‌ ...

ممنون ازنظرت واقعا به درد منم خورد این کتاب معروفیه و معنوییهست . البته من یک فصلش خوندم دوسال پیش که احساس کردم اون موقع اماده نبودم بپذیرم و کتاب سنگینی بود برام... کتاب هنوزم یادم باشه از سرکار برگشتم بخونم ببینم چی دستگیرم میشه... مرسی از یاد اوریت.  فکر کنم اهل کتاب هستید میتونم درخواست دوستی بدم بهتون؟  

ببین من ادم مذهبی نیستم ۱۷سالگیم مادرم فوت شدند اما به صلوات حضرت فاطمیه اعتقاد دارم و جاهایی که حام ...

آخه من دست رو هر چی میزارم کلا نمیشه 

ممنونم ازت عزیزم خدا مادر نازنینت رو بیامرزه🌹