2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما زود کوتاه اومدی.. میگفتی شمابگیر.. پولشو من میخام بدم

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

اخه اشنا بودن نتونستم چیزی بگم

خب اشنا باشن... اونا توشرایط شما نیستن ک استرس داری.. ازمایش خون همون روز موعودم نشون میده

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

اره

من انقد عجله داشتم زودتر بفهمم هفت روز زودتر از موعدم رفتم تست دادم بتام زیر ۱ بود😂. اخه از  تخمک گذاریم کمر درد شدید دارم تا الان میخام زودتر بفهمم مشکل از چیه 

وااا من ده روز قبل از موعدم آزمایش دادم و هر بارداریم خوده روز پریودم میرفتم آزمایش و حتما هم درست ن ...

ده روز قبل موعد نشون میده ینی؟؟چون من هفت روز قبلش رفتم ازمایش منفی بود 

من انقد عجله داشتم زودتر بفهمم هفت روز زودتر از موعدم رفتم تست دادم بتام زیر ۱ بود😂. اخه از تخمک گ ...

رودتر از موعد نشون نمیده

اگر بی بی چکت مثبت شده برو ازمایش بده

وگرنه کمر درد و این چیزارو همه تو اقدام دارن