2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین مردی جلو زنش گریه و زاری و التماس کنه❓ سر چی بود❓

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 39 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر خواهرم برای ما خیانت بسیار گناه بزرگ و نابخشیدنیه ، بعد خیانتش دقیقا خونه پدرم همینقدر گریه و ز ...

غرورش که جلوی خانواده تون با گریه و زاری و التماس رفت برا مهم نبود؟ اخرش چی شد؟ خواهرتون بخشیدش؟

جلو زنش رو که ندیدم ولی یه بار دوست شوهرم زنگ زد خیلی به هم ریخته بود گفت سریع بیاین دنبالم. ما هم رفتیم در خونه‌ش بچه‌ش بغلش بود چشماش پر اشک. گفت زنم ماشینو برداشته رفته. رو صندلی عقب نشسته بود و صدای هق هقش رو میشنیدم.

شوهر خواهرم برای ما خیانت بسیار گناه بزرگ و نابخشیدنیه ، بعد خیانتش دقیقا خونه پدرم همینقدر گریه و ز ...

یه جوری میگی برای ما نابخشودنی و گناه بزرگیه

انگار برای ما عادی و بخشوندیه😐😐😐

اره اتفاق افتاد 

همسر سابقم که توی عقد ازش جدا شدم بعد از اینکه وسط خیابون حسابی کتکم زد به گریه و التماس افتاد ببخشم به کسی نگم 

بخشیدم نگفتم دفعه بعد با خیال راحت تر کتکم زد 

در کل خام گریه زاری مردا نشید با احترام به همه مردا همه شون اشغالن و دروغگو به هیچ مردی توی دنیا اعتماد ندارم حتی پدر و برادرم

بعدش چی شد؟ چطور متوجه شدی؟ بخشیدیش؟

نبخشیدمش اما موندم به خاطر بچه هام خودشم میدونه بعدش دیگه  من مثل قبل نشدم ونمیشم  حتی زندگیمونم اما خب داره زندگی میگذره دیگه💔💔💔

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
عریزم برات حمد خوندم و صلوات فرستادم . برای حاجت روایی نماز نافله مغرب بخون دیگه به خدا بسپارش من اک ...

ممنون عزیزم

منم برای شما آیت الکرسی خوندم❤️

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
ممنون عزیزممنم برای شما آیت الکرسی خوندم❤️

خواهش میکنم . ممنونم 🙏🏻😍

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱