2777
2789

مثلا به آقایون نمیشه بگیم نازم و قشنگم و خوشگلم و عروسکم 😂😂 

باید چیزای مردونه تری گفت 

لطفا هررررر ایده ای دارین بگین 

من بشدت تو ابراز علاقه کلامی مشکل دارم 

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه تکیه گاهم 

ماشاالاااات واقعا چیزی ندیدیم تو از پیش بر میای آچار فرانسه ای واقعا 

تو یه جنتلمن واقعی هستی( اینو بعد انجام یه کار عاشقانه بگو ) 

چقدر خوش‌تیپی همینطور دلمو بردیااااا 

مرد بتو میگن بقیه سو تفاهمن 

کاش پسرمون شبیه باباش بشه یه دختر دیگه رو خوشبخت کنه 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

من اینارو فارسی نمیگم به همسرم و الان که فارسی مینویسم خجالت میکشممم😂😭

عشق من ، همسر ، عزیزم ، عزیزدلم ، قندم ، شکری (😭😂) و اسم خودشو با مالکیت صدا کنی

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ