2777
2789
عنوان

با این پسر چی کار کنم درست میشه یا ولش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 26 پست
خودت برات مهمه این چیزا؟ من خودم از سیگار و قلیون متنفرم مشروب که خط قرمزه به همچین پسری نگاهم نمیکن ...

آخه وقتی اکثرا دارن استفاده می‌کنن کیو انتخاب کنم 

کی خوشش میاد از مشروب آخه 

اخلاقش خیلی خوبه آخه مشکل اینه اکثراااا استفاده می‌کنن

هم میخایش هم نمیخای 😁

ولی فکر اینکه سیگارو مشروب و قلیون رو کلا بذاره کنار نباش چون ۹۹درصد مواقع نمیذارنش کنار 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هپسر منم هفته ای یبار مشروب مبخوره ولی ازونا نیس ک حد بگذرونه نفهمه دور و اطرافش چخبره

آخه قلیون می‌کشه هر روز 

حاضر نیست نیست نکشه 

از این حرصم میگیره حتی قول نمیده نمی‌کشم 

هم میخایش هم نمیخای 😁 ولی فکر اینکه سیگارو مشروب و قلیون رو کلا بذاره کنار نباش چون ۹۹درصد مواقع نم ...

حرصم میگیره حتی به دروغ نمیگه باشه ترک میکنم 

تنها چیزی که همش سرش دعواست همینه 

حداقل من پیشش نیستم نگه به من دارم میخورم می‌دونه خوشم نمیاد پیام میده خبر میده دارم میخورم  

الان تو حرصت نمیگیره

میدونم بده ولی اشکال خیلی بزرگی نیس

چون همه همینن عصبی شدم 

آخه یکی هم فکر میکردم خیلی خوبه سیگار می‌کشید 

فکر کنم فعلا باهاش بمونم اگه اخلاقش خوب باشه ولش نکنم

آخه وقتی اکثرا دارن استفاده می‌کنن کیو انتخاب کنم کی خوشش میاد از مشروب آخه

بعضی دخترا خودشونم میخورن آخه... اره واقعا زمونه بدی شده تو سن پایینم میرن سمت این چیزا... نمیدونم واقعا من خواهرم سر همین چیزا نامزدیشو بهم زد

حرصم میگیره حتی به دروغ نمیگه باشه ترک میکنم تنها چیزی که همش سرش دعواست همینه حداقل من پیشش نیستم ن ...

خو چرا دروغ بگه 

خوبه ک بات صادق و رو راسته 

حرص گرفتن نداره ک 

یکم منعطف باش 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
خو چرا دروغ بگه خوبه ک بات صادق و رو راسته حرص گرفتن نداره ک یکم منعطف باش

کات کردم 

هر چی فکر کردم خط قرمزمه 

اگه هر روز نبود کنار میومدم این هر روز استفاده می‌کنه 

بعدا به مشکل می‌خوریم پ

بعضی دخترا خودشونم میخورن آخه... اره واقعا زمونه بدی شده تو سن پایینم میرن سمت این چیزا... نمیدونم و ...

کات کردم الان رفتم باهاش حرف زدم 

نمیتونم کنار بیام هر روز این کارو انجام بده 

آره دیگه من این مدلی نیستم 

میدونی من میگم آدمی که سلامتی خودش براش مهم نیست  خودشو دوست نداره چجوری منو دوست داشته باشه

من دارم سالم زندگی میکنم کنار نمیام 

الان ناراحت بشم بهتره تا بعد ازدواج 

کات کردم الان رفتم باهاش حرف زدم نمیتونم کنار بیام هر روز این کارو انجام بده آره دیگه من این مدلی نی ...

اره عزیزم حرف منم همینه... ما هم قبل نامزدی مشروبشو نفهمیدم فقط قلیون که اونم گفت کنار میذاره ولی بعد نامزدی فهمیدیم غیر اون مشروبم هست... بازم خداروشکر تو نامزدی فهمید و به هم زد خیلیم تلاش کرده بود که عوضش کنه ولی پسره گفته بود همینه که هست.