2777
2789
میشه بگی کدوم شهری ؟دکتر مریم پورنصیر میشناسی؟

من قزوینم. دکترمم دکتر پژمان جانباز جراحه و خانمش واس زیبایی کیانا قنادان

الان رفتم عکس بگیرم گفت ۴۶۰ با بیمه . اما گفت چون دکترت پارسال نوشته الان رو سیستم نیست ازاد حساب میکنم حدود ۶۰۰. گفتم خو میرم دکترم دوباره بنویسه .چون دکترم ویزیت نمیگیره 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قزوینم. دکترمم دکتر پژمان جانباز جراحه و خانمش واس زیبایی کیانا قنادانالان رفتم عکس بگیرم گفت ۴۶۰ ...

منم عکس گرفتم بدون بیمه شد ۴۵۰ حدودا

واسه منم گفت شامل بیمه نمیشه چون دکتری که واست نوشته شخصیه

منم عکس گرفتم بدون بیمه شد ۴۵۰ حدوداواسه منم گفت شامل بیمه نمیشه چون دکتری که واست نوشته شخصیه

زر زده .میرفتی جایی ک بیمه قبول کنن

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
دیگه گرفتماینا مردمو اسیر کردن با این مسخره بازیا

منم گفتم میرم دوباره دکترم مینویسه منشی پوزخند زد فک کرد باز قراره ویزیت بدم