2777
2789

من الان در طول روز بچمو از پوشک گرفتم تند تند میبرمش دستشویی یا ش.ورت اموزشی پاش میکنم ولی شبا جیش میکنه باید چیکار کنم شبا موقع خوابش پوشکش کنم؟ دوسالشه

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شب مای بیبی میکنم تا سه سال پرشه ولی الان منم تند تند تو دستشوییم

با اینکه تند تند میبرم بازم بعضی وقتا شلوارشو خیس میکنه🤦🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قبل خواب ببرش سرویس،اگه بدخواب نمیشه نصف شب بیدارش کن ببر جیش کنه

قبل خوابم که میبرم بازم تا صبح دوسه بار جیش میکنه. تا حالا امتحان نکردم که بیدارش کنم ببرمش🤔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم شبا هم باید همت کنی حداقل دوبار ببریش دستشویی دقت کن هر موقع که بیدارشدی چکش کن ببین چه ساعتی خیس میکنه خودشو اینجوری ساعتش دستت میاد میبریش دستشویی دیگه خودشو خیس نمیکنه البته اوایل طبیعی هست بعد چند مدت دیگه شبا هم خودشو خیس نمیکنه میتونی همینکه میخوای بخوابونیش ببریش صبح زود هم ببریش اینجوری دیگه خیس نمیکنه

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤

بله عزیزم پوشکش کن ولی نذار تو پوشک جیش کنه ساعت ۵ صبح یا ۶ حتما ببرش دستشویی .دوباره همون پوشک رو ببند تا بخوابه.باید حداقل یکی دو ماه اینکار رو بکنی تا عادت کنه تو خواب جیش نکنه.اونوقت دیگه لازم نیست پوشک کنی تو خواب