2777
2789
عنوان

اگه دعوا نمیکنید باید بگم من از اون النگوها خیلی خوشم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

النگو طلا فقط برای سرمایه خوبه 

خیلی چیپ میکنه استایلو 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

سلام عزیزم

طلا واقعا سلیقه ای هست

من یکی از همونایی هستم که اصلا طلا دوست ندارم

مگه فوق العاده ظریف و‌سفید باشه و نگین دار باشه

سال ۸۶  ۹تا النگوی سفید نازک خریدم فوق العاده زیبا بود

پنهای ۹ تا کنار هم یکسانت میشد مدلش طرح نگین بود و خیلی درخشش داشت همه ازم سوال میکردند از کجا گرفتم( تنها طلایی بود که اصلا دلمو نزد)

ولی حدود سه سال پیش از دستم دراوردم و یه دستبند دستم کردم چون دستبند خیلی دوست داشتم و خوشم نمیومد تو دستم هم النگو باشه و‌کنار ساعت دستبند

انگشتر حتی حلقه دستم نمیکنم گردنم هم یه زنجیر فوق العاده نازک همیشه میندازم

فقط مجلس پیش بیاد بخاطر همسرم سرویس استفاده میکنم

( تازه اونم سفید و پرنگین)

پس باور کن هستند کسانی که طلا دوست ندارند

سلام عزیزمطلا واقعا سلیقه ای هستمن یکی از همونایی هستم که اصلا طلا دوست ندارممگه فوق العاده ظریف و‌س ...

بین اینهمه آدم روی کره زمین قطعا هر نظر و سلیقه ایی وجود داره و اصلا عجیب نیست.من خودم روزمره یه انگشتر سبک به جای حلقه میندازم فقط. مهمونی و مجلس هم یا سرویس عروسیم یا ست هایی که دارم. ولی نمیدونم چرا اون النگوها دلمو برد   

[QUOTE=361816474]@کیوووت    راضی باشی عکس النگوهات رو توی تاپیکم گذاشتم    [/QUOTE

الان باز میخورنممم راضیم عزیزم ولی دیروز خیلی حرفای بدی بهم زدن تحمل تکرار دیروز رو ندارم💋🥲

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

بین اینهمه آدم روی کره زمین قطعا هر نظر و سلیقه ایی وجود داره و اصلا عجیب نیست.من خودم روزمره یه انگ ...

گلم من پاسخ یه کاربر رو دادم که گویا کامنتش رو حذف کرد

اینو نوشته بود تو نی نی سایت همه از طلا بدشون میاد....

ولی برای شما هم تکست زدم که دوستش داری حتما بخر

مهم نظر خودته

استارتر اگر النگو ها اینه قشنگه هنوز در واقعیت رنگش باید قشنگ تر هم باشه بعضی قومیت ها طلای زیاد و س ...

من از دیروز هی دارم طرح النگو سرچ میکنم    واقعا به نظرم چیزی که اون کاربر خریده خیلی شیک بود. سلیقه ایه دیگه. منم یهو سلیقه م از دستبند ظریف به النگوی این مدلی تغییر کرد   

عزیز م هرچی دلت میگه گوش کن🌹به حرف و نظر دیگران هم اهمیت نده؛تو هر موضوعی یه سری موافق هست یه سری مخالف...من خودم اصلا النگو دوست ندارم و تا الان هم هیچوقت نداشتم ولی دلیلی نمی بینم اونهایی که دوست دارن رو تخطئه کنم!!!

فقط یه سوال از دوستان این حجم از النگو تو دست سنگینی نمیکنه؟دست آدم خسته نمیشه؟

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻