2777
2789
عنوان

اونایی که یکی دوتابچه دارن چجوری میرن سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 60 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه مامانم همیشه دوست داشته درآمد داشته باشه که بیرون رفتنی هر چی دوست داره بگیره مثل لباس و ظرف و ا ...

آخی عزیزم 🥺 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
نه اصلاً اینطور نیست همه همکارا ناراضین استخدامی با 27 سال سابقه حکمش تازه 17 تومنه کلی هم کسری داره ...

کلا درآمد کارمندی الان در حد یه زندگی متوسط رو به پایینه عزیز

روزبروزم بدتر داره میشه

تورم سالانه بالای صده افزایشا بیست سی درصد

همون اول ماه هرچی میگیری دود میشه میره هوا

کلا درآمد کارمندی الان در حد یه زندگی متوسط رو به پایینه عزیزروزبروزم بدتر داره میشهتورم سالانه بالا ...

اخه اونم نباشه با یچی مثل کرونا که مغازه ها بسته شد بدبخت میشیم سرمایه میره رو هوا

یه کار پاره وقت دوم لازم دارن همه که دولتی نباشه

خدا حفظش کنهمامان من نه تنها کمکی نکرد فقط توقع داره

عزیزم مادربزرگ در قبال نوه دیگه وظیفه ای نداره، اگر انجام بده لطفشه. حالا یکی دوست داره و حوصلش میگیره یکی نه. نباید طلبکار باشیم ازشون

اونا دیگه بچه داریاشون رو کردن. یه عمر ما رو بزرگ کردن بسه دیگه، حق دارن توقع داشته باشن از بچه ای که زحمتشو کشیدن. قرار نیست همیشه جور ما رو بکشن

مامان منم زیاد نتونست کاری برام کنه که خب بنده خدا خودشم شاغله اما میدونم خونه هم بود زیاد کمک نمیداد چون حوصله بچه نداره. گهگدای که آخر هفته ای بود یا شرایط خاصی بوده نگش داشته خدایی اما اینکه یسره بذارم پیشش چند سال خب ستمه خدایی. گناه که نکردن. ن خودمم بازنشست بشم دیگه حوصله نوه داری ندارم. در همین حد که گاهی کاری پیش بیاد پیشم بذارن ولی دائم بزرگش کنم تا پیش دبستان و مدرسه نمیتونم

همونه احتمالازن عموی من علوم پزشکیه حقوق و مزایاش زیاد فرق با من نداره

نه بابا 

حکم من دقیقاً مثل کسایی هستش که تازه استخدام شدن... 

اینجا حتی استخدامی های با سابقه هم زیاد مزایا ندارن 

شاید شهر با شهر فرق داشته باشه نمیدونم ولی چیزی که هست اینه که وضع ما خیلی خرابه🤧

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
همونه احتمالازن عموی من علوم پزشکیه حقوق و مزایاش زیاد فرق با من نداره

شاید اینجور میگه از شما کم نیاره😂 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
خودش که نمیده ازش میگیرن البته خدارو شکر وضع مالی همسرش خوبه و براش مهم نیست اونموقع ۲۰ سالش بود الا ...

به نظرم مادرش کار بدی نمی کنه درمقابل انرژی و وقتی که میزاره دستمزد میگره...  چون اون خودش وظیفه بچه بزرگ کردنش انجام داده....  واقعا مادری اگر این کار میکنه به یه پرستار هیج فرقی نداره  و واقعا اگر هم نکنه وظیفه اش نیست... من خیلی از روزای مهم زندگیم نیاز به مادرم داشتم نبود اما خب یاد گرفتم انتظار از کسی نداشته باشم

عزیزم مادربزرگ در قبال نوه دیگه وظیفه ای نداره، اگر انجام بده لطفشه. حالا یکی دوست داره و حوصلش میگی ...

منم نگفتم وظیفه داره

ازش انتظار نداشتم و ندارم

داستانش طولانیه

مادر من ذاتا بی محبت و خودخواهه 

من از بی محبت بودنش ناراحتم

بچه اکثرا مهد بود گاهی مجبور میشدم میزاشتم پیش یکی از اقوام همسرم 

بعد میگفت غلط کرده وظیفه شه پول ندیا پولو بده به من

حق میدم خیلی ها باور نکنن که یه مادر جقدر میتونه نامهربون باشه چون ندیدن