دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بستگی به کار دارهخانمای کارمند کمک هزینه مهد میگیرن تا شش سالگیهزینه مهد هم تو هر شهر متناسب با متوس ...
کی اینو گفته
اصلاً اینجور نیست...
اینا حقوق ما رو بدن کمک هزینه بخوره تو سرشون
خانمایی که بچه دارن تا پایان 6 سالگی بچه یه روز در هفته به انتخاب خودشون آف دارن
همین...
تازه همونم که آف هستن پول ناهارشونو که 30 تومنه کم میکنن😅
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
منم بچم پیش مامانمه البته قبل اینکه سرکار هم بیام مامانم نگه میداشت
پول که یه جوریه
ولی من تصمیم دارم برا مامانم یه تیکه طلا بخرم
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
من دارم میگم دیگهخودم شاغلمروزی یه ساعتم از بقیه زودتر میرن یا دیرتر میان
به ما که نمیدن...
من بچه کوچیک دارم یه روز در هفته بهم آف دادن
همین...
من دارم میگم دیگهخودم شاغلمروزی یه ساعتم از بقیه زودتر میرن یا دیرتر میان
کدوم ارگان هستین؟!
گفتم دیگه بستگی به کارت دارههرجایی قوانین داخلی خودش رو داره. اون یه ساعت تقلیل کاری قانون مجلسه برا ...
به ما حق فرزند هم نمیدن🤧