2777
2789

نوزده هفته و ۵ روزمه. مادرشوهرم میدونه مامانمم که میدونه ولی نذاشتم شوهرم ب خواهربرادراش بگه. خودمم ب خاله و عمه اینا نگفتم بنظرتون الان تو یه مهمونی بفهمن دیگه زود نیس؟

(نگین که مادرشوهرت گفته ب دختراش نه مادرشوهرم. شوهرمو خیلی دوس داره و رازدارشه و بارداری قبلیمم ۲۷ هفته خواهرشوهرا دیدن تعجب کردن که باردارم و بضیا از ناراحتیشون تبریک نگفتن)

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

نه دیگه الان موقعشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته تبریک رو باید میگفتن ولی دیگه احوال پرسی ها و مهم بودنهای بعدش رو من یکی انجام نمیدم ، عمه ندونه داره عمه میشه و ازش پنهون شده حس بدیه ، مگه اینکه متقابل باشه و روابط سردتر از قطب

الانم بستگی به همین عوامل داره

عجب 

😳چ عروسایی بلا ب دور

قربون زنداداش خوشگل وخوش قلبم بشم که باخودم رفت ازمایش داد 

وچقدددمن ذوق مرگ شدم از اینکه دارم عمه میشم دل تو دلم نبود برا بدنیااومدنش خداروشکر بابت تمام ادمهای خوبی که توزندگیمون اومدن🤲

دلیل نگفتنت چی هست کلا ؟ من عقد کردم و نگفتم ب فامیل چون باهاشون ارتباطی ندارم و براشون و برام مهم ن ...

تو خانواده های مام هرکی باردار میشه اصن نمیگه تا اینکه شکمش داد بزنه جاریامم همینطورن

البته تبریک رو باید میگفتن ولی دیگه احوال پرسی ها و مهم بودنهای بعدش رو من یکی انجام نمیدم ، عمه ندو ...

بله ما هممون سردیم.  عمه بچم ۳ سال پیش بچم دنیااومد کادو ۶۵ تومن پول داد بش