2777
2789

من از دیروز پارتنرم خیلی سرد شده یهویی دلیلیشم بد اخلاقیای خودمه تورو خدا راهکار بلدین بدین من خیلی دوسش دارم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

عزیزم بهتر نیست جای سوره اخلاقتو اصلاح‌کنی؟ 

اصلاح کنی دیگه درست میشه دیگه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای رابطه با نامحرم می خوای به قرآن متوسل بشی؟؟   

دنیای عجیبیه... جهالت مدرن!!! 

آن‌هـایـی کـه به تنهایـی پـرواز می‌کننـد؛ بال‌هـای قوی‌تـری دارنـد.  پـرواز را یاد بگیـر ..!نه برای اینـکه از زمیـن جـدا باشـی،برای آن‌کـه به انـدازه‌ی فاصـله‌ی زمیـن تا آسمان گستـرده شــوی ...🕊️💚

برای رابطه با نامحرم می خوای به قرآن متوسل بشی؟؟ دنیای عجیبیه... جهالت مدرن!!!

مشکل داری نیا تو تاپیک‌ همونجوری که من بی احترامی به اعتقادات شما نمیکنم پس لطفا به منم بی احترامی نکن 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
کل 30 جز رو 30 بار بخون

کل قران رو ۳۰ بار بخونم  یا فقط جز ۳۰

عزیزم بهتر نیست جای سوره اخلاقتو اصلاح‌کنی؟ اصلاح کنی دیگه درست میشه دیگه

این این سری درست شه عین خر قول میدم اخلاقمو درست کنم 

مشکل داری نیا تو تاپیک‌ همونجوری که من بی احترامی به اعتقادات شما نمیکنم پس لطفا به منم بی احترامی ن ...

نه عزیزم من شما رو نمی شناسم که مشکل داشته باشم، فقط یک تلنگر زدم، آخه واقعا قرآن حرمت داره،برای حل مشکلت قرآن نمی تونه اثر کنه وقتی حرفش رو که گفته با نامحرم ارتباط نگیرید رو گوش نمی دی، کلا شرط اثر پذیری تابعیت هست،

آن‌هـایـی کـه به تنهایـی پـرواز می‌کننـد؛ بال‌هـای قوی‌تـری دارنـد.  پـرواز را یاد بگیـر ..!نه برای اینـکه از زمیـن جـدا باشـی،برای آن‌کـه به انـدازه‌ی فاصـله‌ی زمیـن تا آسمان گستـرده شــوی ...🕊️💚

[QUOTE=361815169]برای رابطه با نامحرم می خوای به قرآن متوسل بشی؟؟ دنیای عجیبیه... جهالت مدرن!!! ...

ان شاءالله هممون و همچنین من و اسی هدایت بشیم،  و آنی خدا رهامون نکنه 

نه عزیزم من شما رو نمی شناسم که مشکل داشته باشم، فقط یک تلنگر زدم، آخه واقعا قرآن حرمت داره،برای حل ...

به شما ربطی داره  که اومده منو به قول خودتون از گمراهی نجات بدین من سبکزندگیم اینجوری به شما هم ربطی نداره میتونی کمک کن نمیتونی نظر نده

به شما ربطی داره که اومده منو به قول خودتون از گمراهی نجات بدین من سبکزندگیم اینجوری به شما هم ربطی ...

اینجا تبادل نظره و من هم نظرمو گفتم، مشکل از شماست که آستانه تحملت پایینه، چرا بی احترامی می کنی، با شما بحثی ندارم، ادعای روشن فکری می کنید اما فکر به شدت محدود و بسته ای دارید